L’acer inoxidable aplicat a les cintes transportadores

//L’acer inoxidable aplicat a les cintes transportadores

L’acer inoxidable aplicat a les cintes transportadores

La mecanització dels sistemes de transport de productes o materials aplicat a la indústria es realitza gràcies a les cintes transportadores.

Aquestes estan formades per una banda contínua que es mou entre dos tambors i pot està instal.lada inclinada, horitzontal o vertical, segons les característiques dels productes.

Les cintes transportadores permeten facilitat de moviment i rapidesa i, per tant, és un sistema molt eficaç per a qualsevol fàbrica. De la mateixa manera, són també utilitzades en canals d’indústries de distribució i emmagatzematge automatitzats.

A més, aquesta eina minimitza les tasques de treball i mou gran volum de manera ràpida en poc espai.

Per a un òptim funcionament d’una cinta transportadora és imprescindible que tots els elements estructurals del sistema, com l’acer inoxidable, estiguin sempre en perfectes condicions per tal que tot l’equip compleixi la seva funció.

Per a portar-ho a cap, és essencial un manteniment industrial que cuidi les instal.lacions periòdicament per tal que aquestes donin la màxima rendibilitat, seguretat i prevenció d’incidències.

Les cintes transportadores, doncs, aporten diferents avantatges, com adaptabilitat de diferents materials i productes, gran capacitat de transport, possibilitat de desplaçament, no alteració del producte, augment de la producció i, amb un manteniment industrial adequat, els mecanismes no es desgasten ràpidament.

Com ha pogut veure, les cintes transportadores són un gran aliat per a les indústries. Així i tot, és necessari un manteniment industrial que les cuidi perquè sempre funcionin correctament.

A Tallers Pacs li oferim el millor servei de manteniment industrial i comptem amb els millors professionals que l’assessoraran adequadament amb la màxima eficiència i responsabilitat.

Realitzem tota mena de treballs en acer inoxidable i alumini, proporcionant-li els millors materials i satisfacció.

Posi’s en contacte amb nosaltres i obtindrà la nostra experiència en el sector industrial i la millor atenció personalitzada, oferint-li la solució més adient segons el seu sector i les seves necessitats.

2019-01-30T10:35:55+02:0027 Febrer 2019|