Aspectes sobre la caldereria industrial

//Aspectes sobre la caldereria industrial

Aspectes sobre la caldereria industrial

La caldereria és una especialitat tècnica que té per objectiu construir dipòsits per emmagatzemar i transportar diferents materials i mercaderies, com són els sòlids, líquids i gas, així com els referents a la construcció naval i estructures metàl.liques.

Per tant, és un sector imprescindible en la fabricació mecànica, degut que la caldereria treballa el metall i peces de grans dimensions. Un dels materials més utilitzat en aquesta indústria és l’acer laminat i les bigues de diferents aliatges i formes, per tal de satisfer i adaptar totes les necessitats.

Un factor a tenir en compte a l’hora de construir aquests dipòsits, és la qualitat dels materials i les soldadures, ja que seran sotmesos a altres pressions.

Així, s’han de cuidar tots els detalls i, especialment, que ho portin a terme professionals del sector.

El manteniment industrial caldereria és un aspecte essencial i, dins d’aquest àmbit, trobem la gestió i control dels materials i el treball a portar a cap, millorar sempre els processos i intentar disminuir els imprescindibles, i resoldre i reparar les possibles avaries, així com la neteja periòdica i tenir al dia les inspeccions.

A Tallers Pacs tenim el millor equip tècnic a la seva disposició i li oferim la màxima professionalitat i experiencia y materials d’alta qualitat.

Som referents en manteniment industrial caldereria, amb llarga experiència dins el sector i amb un equip especialitzat, oferint sempre la millor assistència i atenció als nostres clients al millor preu.

A Tallers Pacs la qualitat dels materials és un factor determinant i essencial. Per tant, oferim un servei global.

Fem treballs a mesura adaptats a les necessitats i característiques de cada empresa, sempre cercant la màxima rendibilitat i satisfacció dels nostres clients, amb un servei de reparacions eficaç i ràpid.

Estem especialitzats, entre altres, en manteniment industrial vinícola, realitzant treballs de muntatge, manteniment i reparació de caldereria, premses i dipòsits.

2018-12-31T06:44:31+01:0023 Gener 2019|