Aspectes rellevants del manteniment industrial d’almàsseres

//Aspectes rellevants del manteniment industrial d’almàsseres

Aspectes rellevants del manteniment industrial d’almàsseres

Tenir un bon manteniment industrial d’almàsseres és essencial si vol aconseguir que la seva maquinaria oleicola sigui 100 % funcional.

Si és així, podrà reduir avaries sobtades, evitarà aturades de producció, augmentarà la vida útil de la maquinària i, especialment, estalviarà.

El manteniment industrial de producció oleícola requereix periodicitat, ja que, les almàsseres, que són els molins on s’elabora l’oli, entre altres, han d’estar funcionals i ser rendibles.

Aquest servei és preventiu, és a dir, gràcies al treball d’un equip especialitzat en el sector, aconsegueix anticipar-se a futurs problemes que poden causar greus entrebancs i fer que la producció s’aturés.

És, per tant, essencial comptar amb manteniments que evitin deterioraments de la infraestructura. Els components de tota maquinària tenen desgast segons el seu ús i cal estar atent i fer-los el tractament que necessiten o substituir-los abans que puguin perjudicar a la màquina en si.

Hi ha moltes tasques i accions a realitzar en un manteniment industrial d’almàsseres. Així doncs, trobem, entre altres, la revisió i canvi de peces, que poden fer malmetre el conjunt de l’equip i la neteja adequada dels punts més crítics. Ha de tenir en compte que es tracta de producció alimentària i, com a tal, és essencial tenir especial cura en aquest aspecte.

Igualment, controlar degudament com es comporta la maquinària i comprovar si funciona de manera correcta, amb l’objectiu de no perdre rendibilitat.


Compti amb professionals del sector

A Tallers Pacs som experts en manteniment industrial de productius d’oli i ens posem a la seva disposició pel que necessiti.

Realitzem la millor gestió de tota mena de maquinaria relacionada amb les almàsseres. Ens ocupem de la fabricació i reparació de cintes transportadores i elevadores, manteniment de dipòsits i d’omplidores, així com qualsevol aspecte relacionat en aquest àmbit.

Comptem amb personal qualificat i professional i oferim un servei personalitzat i adaptat a la seva empresa.

2020-09-28T15:21:18+02:0012 octubre 2020|