Quins són els beneficis d’utilitzar acer inoxidable?

//Quins són els beneficis d’utilitzar acer inoxidable?

Quins són els beneficis d’utilitzar acer inoxidable?

L’acer inoxidable és un aliatge de ferro i carboni que conté diferents elements i que fa que sigui totalment resistent a la corrosió.

És un material aplicable en multitud de sectors i indústries, com la química, alimentària, arquitectònica, etc.

Per tant, té grans beneficis. Alguns d’ells són:

Material higiènic: l’acer inoxidable pot suportar la neteja contínua, ja que no es desgasta. És per això que sol utilitzar-se en cuines, hospitals o instal.lacions comercials.

Resistent a la calor: és un material que resisteix al foc i a la calor en general, ja que no és inflamable i suporta altes temperatures.

Manejable: tallar-lo, soldar-lo i donar-li forma, resulta més fàcil avui dia gràcies a les noves tècniques, així com fabricar-lo.

Resistent a l’impacte: com hem comentat, és un material amb gran resistència a la corrosió. Igualment, ho és amb els impactes, degut que té gran durada.

Rendible: tot i que és necessari un manteniment adequat i periòdic, té una vida útil molt llarga i té gran rendibilitat per a una empresa. A més, és un material reciclable i fàcilment convertible amb més acer inoxidable.

Visualment atractiu: els acabats amb acer inoxidable són fortament atractius, donant sensació de modernitat, lleugeresa i prestigi. A més, permeten acabats brillants, mates o polits.

Per tant, l’acer inoxidable li proporciona molts avantatges en incloure-ho a la seva indústria. Per a fer-ho, tingui al seu costat a professionals que li indiquin adequadament els procediments que cal seguir, i quin manteniment i neteja cal fer per a poder gaudir d’aquest material de manera correcta i maximitzar la seva vida.

Si vol l’assessorament adequat, a Tallers Pacs elaborem treballs a mida en acer inoxidable i alumini. Comptem amb els millors tècnics especialitzats que, a més, li oferiran el millor manteniment industrial i la millor solució segons cada cas i segons la necessitat de cada empresa.

2019-01-09T11:42:22+02:0030 Gener 2019|