Càmeres termogràfiques per mesurar la temperatura a distància

/, mantenimiento industrial/Càmeres termogràfiques per mesurar la temperatura a distància

Càmeres termogràfiques per mesurar la temperatura a distància

Les càmeres termogràfiques o càmeres tèrmiques són dispositius tecnològics que permeten mesurar la temperatura dels elements que capta en imatge, mitjançant la seva radiació infraroja.

Actualment, està augmentant l’ús de càmeres tèrmiques, ja que són molt útils a l’hora de controlar la temperatura corporal de les persones. Amb les imatges que proporcionen les càmeres termogràfiques es pot identificar si una persona té la temperatura corporal fora del normal, és a dir, que té febre. A més d’imatges, aquests dispositius ens ofereixen informació extra com detecció de cares, recompte de persones o diferents tipus de notificacions sonores.

Les càmeres tèrmiques tenen un gran avantatge sobre els termòmetres per infrarojos, ja que poden mesurar la temperatura corporal amb molta precisió, abastar una zona més àmplia (poden mesurar la temperatura fins a nou metres de distància aproximadament) i controlar a diverses persones alhora.

Aquestes són algunes de les característiques més destacades de les càmeres que oferim:

– Precisió tèrmica de fins a ± 0.1ºC.

– Detecció de cares de 1.5 metres per a les càmeres portàtils i d’entre 3 i 4 metres per a les estàtiques.

– Rang de mesurament tèrmic de 20 ~ 60ºC entre els diferents models.

Les càmeres termogràfiques tenen més aplicacions a part de mesurar la temperatura de les persones. En l’àmbit del manteniment industrial, moltes empreses les utilitzen per prevenir situacions no desitjades causades per un sobreescalfament o per una pèrdua de calor, o també per detectar possibles intrusions d’agents de calor (que poden ser persones o animals) en zones no permeses o perilloses.

A Tallers Pacs oferim un catàleg de càmeres termogràfiques portàtils o de mà i estàtiques d’alta qualitat. A més també comptem amb trípodes i suports per a un ús més còmode les càmeres. Si vol obtenir més informació, poseu-vos en contacte amb nosaltres mitjançant la nostra pàgina web.

2020-05-31T18:33:29+02:001 juny 2020|