Com adaptar les fàbriques als protocols contra la Covid-19

//Com adaptar les fàbriques als protocols contra la Covid-19

Com adaptar les fàbriques als protocols contra la Covid-19

En els temps actuals, adaptar els protocols per fàbriques contra la COVID-19 es converteix en un repte i en una necessitat imperant per a molts empresaris.

En moltes ocasions, el desconeixement o la manca d’orientació en aquest terreny i les duplicitats normatives depenent de la comunitat autònoma on s’ubiqui la producció, pot fer que l’empresari es trobi amb normatives enfrontades que els portin a plantejar-se dubtes.

És per això, que prendre les mesures necessàries per evitar contagis dins del seu propi negoci, és com a mínim un repte.

A més, s’ha de tenir en compte factors com el cost, la mateixa adopció de mesures, i els protocols a adoptar en la rutina de treball dels seus empleats i, per tant, de les seves instal·lacions.

 

SISTEMES DE CONTROL ANTI COVID-19 PER A FÀBRIQUES

Per aquest motiu, que en aquestes situacions delicades, sovint, s’acabi triant un proveïdor extern de material industrial especialitzat en la prevenció i la lluita contra la COVID-19.

Això pot englobar des dels mateixos sistemes de control anti COVID-19 en el si de la fàbrica, com per exemple, el marcatge en franges horàries diferenciades, per evitar aglomeracions, la presa de temperatura a l’entrada ia la sortida de el lloc de treball, o els sistemes de compartimentació dels empleats, perquè en cas de detectar un cas positiu, poder aïllar uns quants treballadors en concret.

Totes aquestes mesures són possibles gràcies a una estricta introducció de protocols i dels sistemes de control i prevenció, que l’empresa externa ens proposi.

 

MATERIAL DE PREVENCIÓ DE CONTAGI PER FABRIQUES

D’altra banda, els mateixos proveïdors externs que contractin per assessorar-los, els proveiran dels mitjans, i sobretot, del material de prevenció de contagi per a la fàbrica.

Això els estalviarà seriosos problemes en l’elecció d’aquests materials de prevenció (com mampares de metacrilat, dispensadors de gel desinfectant, màscares, papereres …) i sobretot, en aconseguir un subministrament periòdic i puntual dels mateixos.

Val a dir que és especialment important aquest punt, ja que això suposa que l’empresari, pugui desentendre d’aquesta problemàtica, delegant en una empresa totalment especialitzada en aquest tipus de serveis.

 

 

Incloure els protocols anti COVID-19 en el sistema de treball de la seva fàbrica no té perquè ser un mal de cap. Escollir un proveïdor extern que s’encarregui de tots aquests assumptes, és sinònim de tranquil·litat i eficàcia com a empresa.

 

2020-08-18T09:24:22+02:0024 agost 2020|