Com realitzar un manteniment industrial de l’acer inoxidable?

/, mantenimiento industrial/Com realitzar un manteniment industrial de l’acer inoxidable?

Com realitzar un manteniment industrial de l’acer inoxidable?

L’acer inoxidable és un material del qual estan fabricats molts productes i equips industrials ja que aquest material és de fàcil conservació, té una alta resistència però encara que disposi d’aquests beneficis, requereix un correcte manteniment industrial per a acer inoxidable.

Per a conservar les qualitats de l’acer inoxidable és necessari seguir les recomanacions que donen els professionals durant la seva manipulació, emmagatzematge i ús. Requereix d’un manteniment industrial periòdic per a conservar les superfícies de les peces fabricades amb aquest material.

És fàcil de netejar i s’ha de realitzar regularment amb aigua i sabó, posteriorment esbandir amb aigua neta i finalment assecar amb un drap. S’hauria de netejar com a mínim 3 o 4 vegades a l’any si estan en exteriors i tots els dies si es troben en condicions agressives o en ambients de producció en la qual s’han de prendre mesures higièniques. Si no es compleix cap d’aquestes situacions, s’ha de netejar quan es cregui oportú perquè recuperi la seva aparença original.

Tipus de brutícia. Com netejar l’acer inoxidable?

  • Oli i greix: Rentar amb un producte orgànic o hidrocarbònic, per exemple, l’alcohol. Posteriorment netejar amb sabó i aigua. Aclarir bé amb aigua neta freda i un drap sec.
  • Restes de Carbó i Marques de forn: Netejar amb aigua i posteriorment utilitzar una solució de neteja amb amoníac. Aclarir amb aigua neta i un drap.
  • Petjades: Usar sabó, detergent, alcohol o acetona. Aclarir bé amb aigua freda i un drap sec.
  • Taques d’òxid: Usar àcid oxàlic, deixant-ho netejant durant 20 minuts. Aclarir amb aigua freda i un drap sec. Si existeix molta oxidació, remoure amb un procés mecànic les restes d’òxid.
  • Etiquetes i adhesius: Mullar amb aigua calenta i sabó. Remoure la cua i treure l’etiqueta amb solucions de metilat o benzè. Seguidament rentar amb sabó o detergent i aigua. Aclarir la mescla amb aigua calenta i posteriorment netejar amb un drap de neteja suau sec.
2020-08-05T10:40:09+02:005 agost 2020|