DIMA-PACKAGING-MACHINERY2021-12-14T11:35:00+01:00

EQUIPAMENT PER A ALIMENTACIÓ, COSMÈTICA, FARMACÈUTICA i QUÍMICA

Ampliem el nostre portfolio d’equipament, gràcies a l’acord per a la distribució, instal·lació i Servei Post Venda dels equips de Dima Embalatge.

Disposem de llenadoras semiautomàtiques i automàtiques, envasadores semiautomàtiques i automàtiques, per a l’envasament en la indústria alimentària, cosmètica, farmacèutica i química. Els nostres equips estan dissenyats per a un fàcil maneig dels operaris, amb els últims avanços tecnològics per al dosatge de producte.

EMPLENADORA DE LÍQUIDS

EMPLENADORA DE AMPOLLES PER PES

Equip semi automàtic per a l’ompliment i pesat d’ampolles, garrafes, llaunes, amb capacitats fins a 30 Kg. Equip de grandària reduïda, completament fabricat en Aisi 304.

EMPLENADORA BAG IN BOX

Equip d’ompliment semiautomàtic per a Bag in Box, per a capacitats compreses entre 2 i 5.600cc. Adequada per a l’ompliment de productes líquids, semidensos i densos.

ESGUATGADORA AUTOMÀTICA

Equip automàtic adequat per a l’esbandit intern d’ampolles de vidre, pet i pots.

TAPADORA/MOLTADORA PER A TAP DE SURO

Màquina amb elevació d’ampolles pneumàtic, funcionament a botó i per mitjà de la tremuja es disposa de distribució automàtica dels taps.

TAPADORA PER A TAPS DE ROSCA, PET I TWIST

Tapadora d’ampolles amb tap pilfer, amb rosca d’alumini o metàl·lics. Es pot substituir el cap capsuladora per a utilitzar taps de plàstic pre-roscats i tapes o càpsules Twist Off parell el tancament de pots de salses, melmelades, mel, patés, etc.

EMPLENADORA DE AMPOLLES I BAG IN BOX PER PES

Equip semi automàtic amb rodes o de sobretaula, per a l’ompliment, pesat d’ampolles, garrafes i llaunes, amb capacitats fins a 30 Kg. Fabrica en acer Inox. i PLC per a la memorització de programes.

ESGUATGADORA SEMIAUTOMÀTICA

L’equip realitza l’esbandida interna de les ampolles noves mitjançant injecció d’aigua (que va directa al desguàs) o d’una solució esterilitzant, sense degotejos.

EMPLENADORA PER GRAVETAT

Equip semiautomàtic per a l’ompliment d’ampolles per gravetat. Equip molt compacte i muntat sobre rodes per a facilitar el seu desplaçament. Amb opció monoblock i triblock: només omplert, ompliment i esbandit o eixugat, ompliment i tancat o tapat.

TAPADORA TAP PILFER (de rosca)

Tapadora per a taps pilfer de petita grandària, muntada sobre rodes per a facilitar el seu desplaçament.

TAPADORA SEMIAUTOMÀTICA PER A TAP CORONA

Tapadora adequada per a taps de xapa. L’equip és de sobretaula, el seu funcionament és amb doble polsador i la distribució dels taps és mitjançant canal de 20/25 taps, amb alimentador per vibració.

EMPLENADORA PER A ALIMENTACIÓ I COSMÈTICA

EMPLENADORA/ENVASADORA PER ALIMENTACIÓ I NO FOOD

Llenadora volumètrica adequada per a dosar, omplir i envasar productes com a mel, salses, melmelades o gel hidroalcohòlic en petites quantitats. Els productes poden ser líquids, semidensos i densos amb extrema precisió d’ompliment. El seu rang abasta dels 1 a 5.000 cc. segons el model.

EMPLENADORA/ENVASADORA I TAPADORA

Llenadora/envasadora amb tapadora de sobretaula, per a dosar i tapar els envasos. Equip adequat per a petites produccions o mostres. Adequada per a productes com a iogurt, salses, melmelada, xarop, entre altres.

EMPLENADORA/ENVASADORA SEMIAUTOMÀTICA INTEGRADA EN LÍNIA AUTOMÀTICA

Equip adequat per a la indústria cosmètica i farmacèutica, amb possibilitat d’integrar-se en línia de procés automàtic.

EMPLENADORA/ENVASADORA AUTOMÀTICA EN LÍNIA AMB TAPADORA

Equip per a l’ompliment de pots per a productes des de líquids a densos i per al tapat de tapes twist off. Adequada per a productes com a salses, cremes, melmelades, mel, maioneses, formatges fosos, patés, entre altres.

ENVASADORA DE PRODUCTES D’ALTA VISCOSITAT

Equip amb màxima precisió de dosat. Gràcies a la seva tecnologia permet un major rendiment de la producció. Equip adequat per a l’envasament de melmelades, mel o qualsevol producte viscós. El filtre d’ompliment no toca el producte o envàs, per la qual cosa no és necessari conèixer les dimensions ni mesures de l’envàs, la qual cosa el converteix en un equip polivalent per a treballar amb multiformats.

EMPLENADORA PER A L’ENVASAT DE DETERGENTS, CURA DE LA PELL I DE LLAR

Màquina envasadora/llenadora adequada per a productes com a cremes, gel, xampú, productes cosmètics, de la cura personal i de la llar. Tecnologia per a l’ompliment ponderal i amb una lleugera sobrepressió del dipòsit o tanc, ofereixen una màxima precisió en el dosat. Permet canvis ràpids de formats, per la qual cosa augmenta el rendiment de producció. El filtre per seguretat i higiene, mai arriba a tocar l’envàs, per la qual cosa a més no és necessari conèixer les dimensions del flascó, pot o pot.

ENVASADORES/EMPLENADORES AUTOMÀTIQUES ANTICORROSIVES, PER A PRODUCTES QUÍMICS CORROSIUS

Gamma de llenadoras enfocada a la indústria química, especialment a productes com a biocides, que requereixen l’ompliment de productes altament corrosius. Gràcies a la seva construcció amb materials com el titani, el revestiment d’Halar dels dipòsits i tecnologies d’última generació, la línia KF-AC garanteix l’envasament d’una àmplia gamma de líquids químics o abrasius.

EMPLENADORA/ENVASADORA SEMIAUTOMÀTICA PER A TUBS DE PLÀSTIC O ALUMINI

Equip per a dosar, omplir, segellar i tancar, envasant en tubs de plàstic o alumini. Equip adequat per a cremes cosmètiques, coles, adhesius, llet condensada, pomades, salses, entre altres.

EMPLENADORA/ENVASADORA AUTOMÀTICA

Equip amb dosatge d’elevada precisió. Fiable i de fàcil maneig, que permet envasar dosis exactes de productes, fins i tot de considerables densitats. Es pot acoblar en línia i omplir en qualsevol mena d’envàs de vidre o plàstic. Equip adequat per a l’envasament de salses, cremes, mel, patés, melmelades, entre altres.

EMPLENADORA/ENVASADORA AUTOMÀTICA EN LÍNIA

Equip per a l’ompliment en línia mitjançant 2, 4 o 6 filtres, en funció de la capacitat de producció requerida. Adequada per a l’ompliment de pots per a productes des de líquids a densos com a salses, cremes, cremes cosmètiques, melmelades, mel, maioneses, formatges fosos, patés, entre altres.

EMPLENADORA/ENVASADORA AUTOMÀTICA ROTATIVA AMB TAPADORA (EQUIP MULTIFORMAT)

Equip per a l’ompliment de pots de productes des de líquids a densos, amb posterior tapat. Adequada per a productes com a salses, cremes, melmelades, mel, maioneses, formatges fosos, patés, cremes cosmètiques o productes farmacèutics, amb multiformats.

ENVASADORA PER INDÚSTRIA LÀCTEA

Equip adequat per a l’envasament en mitjanes o altes produccions de productes lactis com a llet, iogurt, cremes, nata, etc. Amb sistema i tecnologia d’ompliment ponderal, estan dissenyades per a reduir la tolerància d’ompliment a menys d’1 gram per litre de producte.

La característica principal de les llenadoras ponderals, fabricades individualment o en la versió monoblock amb tapadora inclosa, és la lleugera sobrepressió del dipòsit. Un sistema que permet reduir la seva grandària i augmentar la velocitat de producció. L’ampolla mai entra en contacte amb el filtre, per la qual cosa, per al procés d’ompliment, no és necessari distingir entre la forma, material i dimensions de l’ampolla o pot.

Tots els equips estan equipats amb infinitat d’entrada accionat per motor brushless amb sistema de homing automàtic i bloqueig d’entrada. Permeten un canvi ràpid de format, sense necessitat d’eines. Poden incorporar el sistema LOW VACUUM, que permet a més mantenir una alta velocitat d’ompliment, reduir la formació d’escuma en presència de productes espumosos.

Les llenadoras ponderals poden incorporar entre 8 i 60 filtres segons les necessitats de cada client, cobrint qualsevol velocitat de producció fins a un màxim de 18 000 b/h. L’esterilització de l’ampolla de vidre, es fa mitjançant peròxid d’hidrogen i aire calent.

MÀQUINES TAPADORES

TAPADORES AUTOMÀTIQUES

Se suministran en versión monoblock con la llenadora o como equipo independiente. Incluyen sistemas de tapado con toma positiva y negativa para tapones de rosca, a presión de plástico y de aluminio pre-roscados, para “trigger”, dosificadores y bombas dosificadoras, ambos con alisadura e introducción automática de las cánulas y orientación de la cabeza.

TERMOFORMADORES

Nuestra dilatada experiencia en termoformadoras y mediante la tecnología más avanzada, disponemos de equipos para el envasado de productos mediante sellado, en atmósfera modificada, al vacío, con efecto de segunda piel.

Dirigida a sectores como alimentación, industria, cosmética, farmacéutico o médico. Las termoformadoras están fabricadas íntegramente en acero inoxidable, para satisfacer las necesidades de nuestros clientes.

Adecuada para envasar diferentes tipos de productos como pasta fresca rellena, platos preparados, productos horneados, pizza, tortillas de maíz, snacks, fiambres, embutidos en lonchas, aceitunas, frutas, verduras, pasteles, quesos blandos, carnes, pescados, sándwiches, croissants, lácteos, wraps, frutos secos, blíster, jeringuillas, ampollas, biberones, productos en estuches blíster, entre otros.

ESTUTXADORES

Disponemos de estuchadoras horizontales y verticales para el formado del estuche de cartón o cartoncillo y llenado con producto a granel, en polvo, granulado o agrupados en bolsas. Las estuchadoras forman el estuche de cartón o cartoncillo aplicando la cola y posteriormente se llena mediante dosificadores directamente en la estuchadora o agrupadas para envasarse en la estuchadora. Nuestras máquinas estuchadoras son robustas, fáciles de utilizar, control mediante pantalla táctil y con posibilidad de personalizarse según a las necesidades del cliente.

Sus principales características son:

 • Carro automático paso a paso.
 • Posibilidad de hacer varios tipos de estuches.
 • Dispositivo de encolado integrado NORDSON y controlado electrónicamente.
 • Se pueden integrar con cualquier tipo de dosificador: multicabezal, lineal, volumétrico, dosificador de polvo, entre otros.
 • Se pueden equipar codificadoras para estuches, sistema de rechazo, sistema de aspiración, mesa con vibración o sistema de asentamiento.
 • Velocidades de hasta 100 envases/min. dependiendo del estuche, formado y llenado.
 • Posibilidad de guardar diferentes configuraciones de trabajo (tipo de bolsa, longitud, temperaturas, tiempos, etc.) para ser recuperadas rápidamente para operaciones repetitivas.
 • Estructura de aluminio electro soldado y acero Inox.
 • Reducción máxima de la altura de caída del producto.
 • Puerto Ethernet para la asistencia remota y la actualización del software.
 • Soluciones integrales con Envasadora Multicabezal, estuchadora, Cintas, Detectores de metales y Estación de Encajado.

También disponemos de una amplia gama de impresoras en función con soluciones personalizadas mediante impresoras de chorro de tinta, de transferencia térmica, entre otras.

Podemos etiquetar en línea automática colocando las etiquetas tanto por la parte superior como inferior de los paquetes.

TAPADORES ELECTRÒNIQUES

Es el producto puntero de nuestra producción: Equipadas con motores brushless para la búsqueda de las muescas en los tapones, las tapadoras electrónicas permiten orientar el tapón con respecto al envase y procesar una amplia variedad de medidas de tapones.

EMPLENADORES AUTOMÀTIQUES

Cuáles son nuestras ventajas competitivas:

 • Incluyen un sistema de limpieza automatizado C.I.P.
 • Válvula de doble apertura o doble llenado.
 • Garantiza la máxima precisión del llenado Tratamiento del aire PVS.
 • Optimiza el proceso de llenado.
 • Impide la formación de espuma en la válvula y en la botella.
 • Tecnología de mesa inclinada ROOF.
 • Permite que el producto de limpieza se deslice fácilmente hacia el canal de recogida, dejando la base limpia.
 • La parte electrónica de pesaje esta ensamblada al equipo.
 • Permite encontrar sin problemas las piezas de repuesto en el mercado, al ser piezas estándar.
 • Sistema de rechazo multipush.
 • Sistema que evita el volcado de las botellas.

CODIFICACIÓ I MARCATGE

Nuestros equipos de codificación, etiquetado, marcaje, garantizan la correcta trazabilidad e identificación, para todo tipo de productos, envases, embalajes y cajas. Los equipos están diseñados para la industria alimentaria, cosmética, farmacéutica y química o para cualquier sector industrial que requiera de cualquier tipo marcaje.

Disponemos de los diferentes tipos de impresión y marcaje:

INKJET – CIJ

Es un equipo adecuado para la codificación y marcaje con caracteres pequeños. Nuestros codificadores Inkjet Continuo (CIJ), incluyen las últimas tecnologías para el marcaje y la codificación de un amplio abanico de productos.

Codificador Inkjet Continuo Streamline 5

El equipo cuenta con las últimas innovaciones tecnológicas en el campo de la impresión y codificación. A diferencia de otras impresoras CIJ existente en el mercado, nuestra Streamline 5 no requiere de una pantalla integrada. Funciona con una tablet con pantalla táctil inalámbrica o mediante cable y un potente software, permite controlar todas las impresoras en la planta de producción o conectar en red múltiples sistemas desde una misma ubicación central. Están diseñados para bajo mantenimiento con el cabezal de impresión autolimpiante de Streamline con la rutina de mantenimiento CleanJet ™. Permite un arranque y apagado automático rápido y de forma fácil. Mediante un solo botón se ordena a la impresora un ciclo de inicio o enjuagar el sistema para apagarlo. Cuando se requiere mantenimiento rutinario, los componentes se pueden cambiar en pocos minutos, simplemente intercambiando todo el sistema de tintas por unas nuevas a un precio asequible.