Dipòsits d’acer inoxidable per a magatzematge industrial

Dipòsits d’acer inoxidable per a magatzematge industrial

Existeix gran varietat de dipòsits industrials per a emmagatzemar diferents productes, segons el sector. Aquests han de complir amb alguns requisits que són indispensables per a garantir la seguretat i per a mantenir el seu contingut en òptimes condicions.

A Tallers Pacs fabriquem els dipòsits industrials a mesura, segons les característiques tècniques que requereix cada client. És un servei integral que, a més, inclou un manteniment de dipòsits per a les indústries idoni perquè siguin 100% funcionals.


Què és un dipòsit o tanc per a emmagatzemar en les indústries?


Un tanc d’emmagatzematge és emprat per a manipular i emmagatzemar substàncies, com ara gasos o líquids, entre molts altres.

Són estructures, especialment d’acer inoxidable i, en general, de forma cilíndrica, on es guarden i es preserven aquests productes pertanyents a diferents indústries i activitats, com de l’àmbit alimentari, cosmètic, químic, agrícola, etc.

Tallers Pacs, en aquest cas, empresa amb gran experiència en la fabricació i manteniment de tancs per a les indústries, comptem amb una nova gamma destinada al sector vitivinícola i oleic, amb un servei de neteja professional de sitges i dipòsits.

Així que aconseguim abastar diferents àrees industrials i cuidar al màxim tots els equipaments.


Característiques dels dipòsits industrials


Els dipòsits industrials, en ser majoritàriament d’acer inoxidable, asseguren tenir la millor qualitat de producció. Són estructures que conjuminen seguretat i estanquitat, amb sistemes de protecció exterior, a més que, segons la grandària, compten amb diferents accessos per al personal, amb la finalitat de poder procedir a inspeccions dels productes. Així mateix, poden comptar amb cartells informatius de la capacitat i quines són les substàncies que estan a l’interior del dipòsit.

Són aspectes i característiques que tenim molt en compte a l’hora de fabricar els nostres dipòsits industrials, ja que ens adaptem a les necessitats de cada client. Això sí, sempre de la màxima qualitat i amb excel·lents acabats.


Empresa per a fabricar i mantenir dipòsits i tancs


A Tallers Pacs oferim una alta gamma de dipòsits, fabricats sota comanda i totalment personalitzats.

Per a l’emmagatzematge de diferents productes, els nostres tancs compten amb aquest equipament de sèrie: boca superior (a partir de 3 000 lt), vàlvula de seguretat de doble efecte, orelles per a càrrega i descàrrega, aixeta pren-mostres en acer inoxidable, porta oval (obertura interior), indicador de nivell amb escala i aixeta de 3 vies en acer inoxidable, descàrrega parcial amb vàlvula en acer inoxidable, descàrrega total amb vàlvula en acer inoxidable i potes en acer inoxidable.

Així mateix, els nostres dipòsits per a les indústries poden tenir accessoris opcionals. Aquests són: boca superior de diàmetre diferent, entrada anti escuma, vàlvula dosificadora per a l’addició de nitrogen, sistema de rentada (esfera perforada amb tub fins a 1,5 m del sòl), corona de refrigeració amb recuperador d’aigua, camisa de refrigeració, beina per a sonda (sonda no inclosa), termòmetre, control de la temperatura de fermentació, colze busca-clars, serpentí d’escalfament i potes amb regulació en altura.

A més dels dipòsits per a magatzematge, Tallers Pacs posa a la seva disposició dipòsits auto buidants, tancs per a fermentació amb fons pla inclinat, per a gasificació, per a fermentació tronc cònic, entre molts altres models. Tots ells, com li indiquem, es fabriquen segons els requeriments de cada empresa i l’activitat que es desenvoluparà.

Som una empresa consolidada dins del sector industrial, amb més de 50 anys d’experiència i amb una atenció professional.

El nostre personal és 100% qualificat, homologat per a soldadura en alta pressió. Les nostres actuacions, en cas d’avaries o algun tipus d’incidències, són efectives i molt ràpides, perquè la seva activitat mai cessament.

Contacti amb nosaltres i rebrà un assessorament totalment personalitzat, a més d’un servei i manteniment integral dels seus dipòsits i altres equips industrials.

2022-05-02T15:36:34+02:0030 maig 2022|