Manteniment industrial al Penedès i la seva evolució (2)

/, mantenimiento industrial/Manteniment industrial al Penedès i la seva evolució (2)

Manteniment industrial al Penedès i la seva evolució (2)

En els anys 70 van arribar noves formes de manteniment industrial que s’adaptaven a les noves necessitats de les empreses que estaven destinades a un millor funcionament de la maquinària. En aquest període que comença en els anys 70 es coneix com la tercera generació i s’estén fins a finals de segle XX.

En aquesta època els volums de producció són molt més elevats gràcies a l’alt grau de mecanització que ho permeten. Això crea noves demandes en matèria de manteniment industrial, ara es necessita fiabilitat de la maquinària productiva i disponibilitat per a solucionar els problemes de manera ràpida. A l’haver tanta maquinària comencen a tenir-se en compte la seguretat dels treballadors i els bons dissenys que eviten les lesions i els possibles accidents dels treballadors.

A principis de segle XXl es va començar una nova revolució industrial basada en la tecnologia i fa que les empreses mes competitives guanyin la batalla de la competència i com a conseqüència entrem en la quarta generació del manteniment industrial.

En aquesta generació es cuiden molt bé els detalls, ja que cada vegada es requereix mes especialització, això fa que els bons dissenys siguin imprescindibles, ja que, si volem que l’empresa tingui futur, aquesta haurà de ser competitiva, tot haurà de funcionar perfectament i les accions de manteniment industrial s’han de fer de manera que no perjudiquin la producció. El manteniment industrial té en compte la prevenció i l’optimització per a no destorbar en l’activitat que realitzin les empreses.

Això provoca que per a un bon manteniment industrial sigui necessària una bona coordinació i flexibilitat, per a poder canviar o modernitzar l’equipament, cosa que ens permetrà pensar en un futur per a l’empresa. El personal de manteniment també estarà sotmès als constants canvis que les exigències provoquen en les eines per al manteniment, actualitzacions de programari o aparells per a mesurar o detectar possibles avaries.

Visiti la nostra pàgina web i li aclarirem qualsevol dubte o pregunta que vulgui fer-nos.

2019-12-11T11:07:45+01:0013 gener 2020|