El manteniment industrial en la indústria de l’alimentació

//El manteniment industrial en la indústria de l’alimentació

El manteniment industrial en la indústria de l’alimentació

El manteniment industrial és una tasca molt important que s’ha de realitzar en les indústries del sector de l’alimentació per garantir el seu correcte funcionament. Aquest manteniment no només és important per preservar la salut i la seguretat dels treballadors que treballen directament en l’empresa, sinó també per garantir la correcta producció dels aliments, sobretot en l’àmbit higiènic i saludable.

La indústria de l’alimentació és un sector que experimenta canvis més regularment que altres sectors, ja que les grans companyies que es dediquen a això estan constantment modificant els seus productes o creant de nous per satisfer les necessitats i la demanda dels consumidors.

És per això que arran d’aquests constants canvis és necessari el manteniment de les màquines encarregades del procés de producció dels aliments, per exemple per canviar ràpidament les peces de cintes transportadores, d’etiquetatge, de neteja, etc., que estiguin avariades sense que afecti negativament a la producció.

També, l’avantatge de realitzar tasques de manteniment és que es minimitzen les pèrdues produïdes per avaries i allarguen la vida útil de la maquinària per que al fer el manteniment es canvien les peces desgastades o fetes malbé abans de que es trenquin i puguin esdevenir en avaries greus.

A Tallers Pacs comptem amb personal altament qualificat amb molts anys d’experiència per realitzar un correcte manteniment industrial en l’alimentació adaptat a les necessitats de l’empresa. Aquests són alguns dels serveis que podem oferir:

  • Actuació ràpida davant tota mena d’avaries en la maquinària industrial.
  • Maquinària per barrejar aliments.
  • Instal·lacions industrials de fred.
  • Fabricació de cintes transportadores a mida simples i de doble sentit.
  • Fabricació de proteccions a mida per a la maquinària i el personal.
  • Manteniment d’etiquetadores, envasadores, taponadores …
  • Instal·lació de mesures preventives.

Si vol saber més sobre el nostre manteniment industrial o està interessat/ada en els nostres serveis, pot posar-se en contacte amb nosaltres mitjançant la nostra pàgina web.

2020-08-17T10:15:58+02:0017 agost 2020|