El manteniment industrial vitivinícola necessari en la Fira de la Candelera

//El manteniment industrial vitivinícola necessari en la Fira de la Candelera

El manteniment industrial vitivinícola necessari en la Fira de la Candelera

La fira de la Candelera de Molins de Reis requereix de manteniment industrial vitivinícola com el que nosaltres proporcionem.

Amb una combinació de tradició i modernitat, Molins de Rei manté visqui la fira de la Candelera. L’agricultura és l’origen, però ara es poden trobar els màxims exponents de diferents sectors de l’economia com l’alimentació, automoció o artesania. Una gran fira que us espera el primer cap de setmana de febrer, per a aquesta fira és necessari tenir un gran manteniment industrial vitivinícola com el que en Tallers Pacs podem oferir.

Aquest any del 31 de gener al 2 de febrer se celebra aquesta fira vitivinícola centenària, que acumula 169 anys celebrant-se, en la fira participen més de 4.000m² d’expositors i està prevista l’assistència de més de 300.000.

Tallers Pacs podem brindar els nostres serveis de manteniment industrial vitivinícola amb personal 100% qualificat, llarga experiència en el sector i màxima rapidesa en el servei ideal per a qualsevol necessitat del sector industrial vitivinícola com podria ser aquesta fira.

43 expositors participessin en la fira i no dubten a sol·licitar serveis com els que en Tallers Pacs oferim, amb el nostre manteniment industrial vitivinícola. Comptem amb gran experiència en el sector, fem treballs de manteniment de diferents maquines: sitges, dipòsits, premses per a vi entre elles. També cintes transportadores simples i de doble sentit.

Enguany la fira continua celebrant les degustacions a la Gotica, amb la voluntat de potenciar l’experiència gastronòmica, marinessin els vins amb els formatges guanyadors de l’edició passada.

Els horaris de la fira són els següents:

  • Divendres 31 15.00-23.00
  • Dissabte 1 10.00-23.00
  • Diumenge 2 10.00-21.00

El dia 1 de febrer està prevista un sopar de 12 vins i unes degustacions gastronòmiques.

Si vostè té o treballa en un celler o cava i necessita un pla de manteniment industrial vitivinícola, no dubti a contactar amb nosaltres, li realitzarem un pressupost personalitzat, el més ajustat possible.

2020-01-20T10:56:06+01:0017 febrer 2020|