El millor servei de reparació bombes industrials

/El millor servei de reparació bombes industrials

El millor servei de reparació bombes industrials

A mesura que fem servir la maquinaria industrial, els seus components es van desgastant de mica en mica i a la llarga, es poden fer malbé degut al seu ús prolongat o un mal ús d’aquests. Un d’aquests components són les bombes industrials, encarregades de convertir l’energia mecànica proporcionada per un motor a energia hidràulica entre altres. Aquests components són molt importants pel funcionament de l’empresa, i per això oferim el servei de reparació bombes industrials.

Algunes de les averies més comunes són que la bomba no s’inicia, no té prou força per fer la seva funció o la bomba en si no para quan s’intenta parar. Òbviament, cada tipus de bomba pot tenir diferents averies, però aquestes són les més genèriques que normalment es poden arreglar amb un bon servei de reparació bombes industrials.

Des de Tallers Pacs 1980 SL, oferim un servei professional i de qualitat de reparació de bombes, incloent el desmuntatge, muntatge i alineació d’aquestes. El nostre equip de professionals s’encarrega de comprovar el correcte funcionament i les garanties de la maquinaria una vegada acabada la instal·lació de les bombes necessàries per a la seva empresa.

Disposem de les millors eines per a cada tasca, bomba, i sistema industrial per a efectuar les reparacions necessàries en la maquinaria afectada per l’averia, ja que oferim un ampli ventall de serveis de manteniment industrial. Des de soldadures, a treballs d’acer inoxidable, mecanitzacions, fabricacions de col·lectors a mida, fabricació d’estructures i passarel·les a mida i torns de manteniment mecànic i electromecànic entre d’altres.

Cada bomba precisa d’un manteniment industrial específic, ja que no tots els sistemes industrials de cada empresa són els mateixos, i tampoc les bombes. El nostre equip de reparació bombes industrials s’encarrega de trobar la millor solució.

Per a contractar un servei de reparació o algun altre servei que oferim, ompli el formulari de contacte enllaçat i ens posarem en contacte amb vostè i la vostra empresa el més aviat possible i amb molt de gust.

2020-07-31T11:47:30+02:0031 juliol 2020|