Empresa de reparació d’estructures en alumini

Empresa de reparació d’estructures en alumini

Reparar estructures en alumini és una necessitat per a les indústries que utilitzin aquest element tan versàtil en les seves instal·lacions i maquinària. És un material molt versàtil, el qual ofereix nombrosos avantatges pel seu gran potencial.

Els treballs en alumini són molts, depenent del sector i la tipologia d’empresa. Gràcies a la seva lleugeresa i al seu bon comportament quant a resistència mecànica, està altament utilitzat en indústria automotriu, aeronàutica i química, entre moltes altres. Els seus usos són infinits. Permet diversos aliatges, es modela fàcilment i té alta conductivitat tèrmica.

A les empreses de reparació d’estructures d’alumini, com Tallers Pacs, treballem amb aquest gran material per la seva alta resistència a la corrosió i estabilitat a l’aire. Som una empresa experta en treballs en acer inoxidable i alumini, a més de la seva reparació i manteniment d’estructures industrials.

En l’àmbit industrial, l’alumini s’empra en diferents aplicacions de construcció o com a aïllament: en les estructures per a naus, l’alumini és un material idoni, ja que té grans funcionalitats; en la fusteria, s’aplica en portes, finestres, tancaments, armaris, sostres, etc., amb gran fiabilitat i resistència; en la caldereria industrial, aquest material ofereix seguretat i duresa, mantenint les caldereries en la millor forma.

Igualment, l’alumini s’usa en l’electrònica, en estris de cuina, en el cablejat elèctric, en eines i en recipients i envasos. Així que té una infinitat de possibilitats.

La gran resistència i duresa de l’alumini

Es tracta d’un element químic que es troba de manera natural en la superfície de la Terra. Per la seva gran versatilitat, actualment és el segon metall més utilitzat després de l’acer.

Les seves característiques i propietats són enormes i les hi detallem a continuació:

  1. Lleugeresa i durabilitat: compta amb un pes de 2,7 g/cm³, un terç el pes de l’acer i té gran duresa en moltes aplicacions.
  2. Resistència: enfront de la corrosió, és realment fort. Els diferents tipus de tractament i treballs de superfície poden millorar encara més aquesta gran propietat.
  3. Conductivitat: l’alumini és excel·lent conductor de l’electricitat i de la calor.
  4. Reflectivitat: és un magnífic reflector a la llum, així que és ideal en instal·lacions de tubs fluorescents i bombetes. Reflecteix aproximadament el 80% de la llum i el 90% de la calor que entra en contacte amb la seva superfície.
  5. Ductilitat: té gran adaptabilitat i flexibilitat. Es pot processar de diferents maneres.
  6. Impermeabilitat: és un material completament impermeable, a més que no permet que les substàncies perdin aromes ni sabors.
  7. Sense toxicitat: és un element no tòxic i, per això, s’empra en utensilis de cuina, en embolcalls i en la indústria de processament d’aliments en general.
  8. Reciclable: és 100% reciclable, sense que perdi qualitats. Pensi que, amb el mateix alumini reciclat, es pot tornar a fabricar els mateixos productes dels quals procedeix.
  9. Fabricació: la facilitat de fabricació de l’alumini és un dels seus grans avantatges. L’alumini permet fabricar-se amb el gruix desitjat.
  10. Absorció acústica: és un element que esmorteeix el so i els impactes, així que és perfecte per a estructures com els sostres.

Treballs en alumini per a les indústries

A Tallers Pacs fem treballs i reparacions en acer inoxidable i alumini per a multitud de sectors, com ara treballs de planta industrials, fabricació d’estructures, fabricació i reparació de cintes transportadores simples i de doble sentit, reparació de peces, contracció de canonades, galvanitzat en calent, fabricació de proteccions de maquinària a mesura i fabricació de passarel·les segons la necessitat de cada indústria.

Manteniment industrial d’estructures i treballs en alumini

La nostra empresa s’encarrega de manera professional de la fabricació i treballs en acer inoxidable i alumini per a indústries. Comptem amb un equip tècnic format per soldadors homologats en alta pressió, així que pot confiar totalment en els nostres serveis.

Realitzem actuacions amb gran eficiència i rapidesa. Contacti amb nosaltres i demani’ns informació sense compromís. Som la seva empresa de manteniment industrial de confiança especialistes en reparar estructures en alumini.

2022-06-28T16:11:30+02:0025 juliol 2022|