Especialistes en manteniment industrial caldereria

//Especialistes en manteniment industrial caldereria

Especialistes en manteniment industrial caldereria

Una de les coses per la qual ens destaquem a Tallers Pacs és pel manteniment industrial caldereria. Som una empresa de més de 50 anys d’experiència en el sector i disposem de personal 100% qualificat per oferir els serveis de manteniment a la teva empresa.

La caldereria en si, és una branca de la fabricació i el manteniment industrial que consisteix a crear dipòsits capaços d’emmagatzemar líquids, sòlids de mida reduïda o gasos.

La caldereria és molt important en els sectors que es dediquen a la manipulació de líquids i gasos o per als encarregats de construir tot tipus d’edificacions que fan servir metalls dins la seva estructura. Per això disposar d’un servei de manteniment industrial caldereria és crucial per al bon desenvolupament i funcionament de l’empresa.

A Tallers Pacs estem especialitzats en la construcció de caldereria pesada. Oferim la seva fabricació, muntatge o reparació de tot tipus d’instal·lacions i també oferim el desmuntatge de maquinària i el seu trasllat.

A més, treballem amb metall i materials de primera qualitat, perquè les estructures tinguin una alta resistència i una durabilitat i usabilitat garantida.

Treballs que realitzem en el manteniment industrial caldereria

– Fabricació de mescladors de sòlids o mescladors de líquids.

– Instal·lació de canonades en acer al carboni i d’inoxidable.

– Fabricació i reparació de cintes transportadores simples i de doble sentit.

– Fabricació d’estructures metàl·liques a mida.

– Fabricació de col·lectors a mida.

– Fabricació de dipòsits a mida, amb o sense camisa de refrigeració.

– Fabricació de sens fins a mida.

– Fabricació de peces mecanitzades a mida.

Si la seva empresa no té manteniment industrial caldereria, Tallers Pacs és la seva millor opció. Per sol·licitar els nostres serveis o per obtenir més informació al respecte, no dubti en posar-se en contacte amb nosaltres mitjançant el formulari de contacte de13 la nostra pàgina web o per telèfon.

2020-04-14T10:33:11+02:0013 abril 2020|