Experts en treballs de soldadura

//Experts en treballs de soldadura

Experts en treballs de soldadura

A Tallers Pacs som experts en tota mena de treballs de soldadura. Som una empresa amb més de 50 anys en el sector i oferim un servei de gran qualitat de manteniment industrial per als nostres clients.

Els treballs de soldadura són molt importants en la tasca del manteniment industrial, ja que prenen protagonisme en gran part de les tasques dutes a terme. Moltes empreses sol·liciten aquest servei per reparar la seva maquinària i les seves instal·lacions, ja que el material predominant és el metall, i aquest pot patir desperfectes a conseqüència del desgast amb el temps o algun incident.

També la utilitzem molt per a la creació d’estructures metàl·liques que es contenen diverses parts com ho són les canonades, xapes, col·lectors, dipòsits, passarel·les, proteccions per a maquinària i una infinitat de fabricacions a mida.

A la nostra empresa estem especialitzats en treballs sobre acer inoxidable i alumini, i vam realitzar una gran varietat de soldadures, depenent del tipus de metall o estructura.

Les soldadures més comunes i demandades són les tig i mig.

– TIG de les seves sigles en anglès (tungsten inert gas), fa servir un elèctrode no consumible de tungstè per conduir el corrent elèctric, a més d’un gas de protecció inert per facilitar la transmissió. Aquesta soldadura s’utilitza amb la majoria de materials metàl·lics, i amb la gran tècnica del nostre equip, proporciona resultats d’alta qualitat i resistència.

– MIG de les seves sigles en anglès (metall inert gas), és un tipus de soldadura que utilitza un elèctrode de metall consumible que serveix com a material de farciment. A diferència de la soldadura TIG, aquesta va ser desenvolupada per a materials no fèrrics, excepte per a l’acer.

Si està interessat en els nostres treballs de soldadura, es pot posar en contacte amb nosaltres mitjançant la nostra pàgina web. A Tallers Pacs comptem amb un equip professional de soldadors amb molts anys d’experiència.

2020-05-04T08:27:18+02:004 maig 2020|