Fabricació i manteniment en la indústria caldereria

Fabricació i manteniment en la indústria caldereria

El sector industrial evoluciona sense parar i és un àmbit on ha de prevaler el bon funcionament i operativitat dels dipòsits o les estructures, entre altres. Aquests han de gaudir del millor manteniment en la indústria caldereria, que vela i cuida cada infraestructura perquè estigui en tot moment al 100%.

En cas contrari, poden existir grans pèrdues econòmiques generades per parades de producció.

El manteniment en la indútria caldereria garanteix la màxima fortalesa dels materials i processos, a més de major durabilitat i rendibilitat.

Referent al personal tècnic involucrat en el servei especialitzat en caldereria industrial, ofereix un suport professional i de gran qualitat, on cada peça i estructura es manté en perfecte estat.

A Tallers Pacs comptem amb tècnics amb alta formació en l’àmbit, els quals fan les millors tasques de fabricació i manteniment de caldereria.


Què és la caldereria industrial?


Es tracta d’una especialitat professional que té com a funció la construcció i fabricació de dipòsits, també anomenades sitges o cisternes, aptes per al magatzematge i transport de sòlids en forma de grans o àrids, líquids i gas. Igualment, de construcció naval i estructures metàl·liques.

Amb la caldereria industrial és possible comptar amb dipòsits de qualsevol grandària i adaptats a l’activitat, així com grans estructures per a usos molt diversos.

Habitualment, són peces d’acer laminat o bigues, en diferents aliatges, formes i gruixos, a les quals es dona forma per a després soldar-les amb altres elements més petits.

La fabricació i el manteniment industrial caldereria està molt relacionat amb la soldadura, i les persones que duen a terme aquests treballs professionals són els calderers.

Per tant, és una especialitat industrial molt funcional i aplicada en diversitat de sectors.

La caldereria fabrica dipòsits i altres estructures idònies per al magatzematge i transport i, per això, és un procés molt funcional i versàtil que s’adapta a la necessitat de cada indústria.

La indústria usa diferents tècniques per a la fabricació dels materials. D’aquesta manera, entre altres, trobem el tall per aigua o per làser i el plegat, tècnica emprada per a doblegar.


En quins àmbits s’empra la indústria de la caldereria?


Com li hem comentat, la caldereria industrial es pot aplicar en nombrosos sectors.

Un dels més destacats és en el transport, mitjançant la fabricació de grans dipòsits per a emmagatzemar productes de diferent naturalesa, com a sòlids, gasos o líquids.

En el món de la construcció i arquitectura, la caldereria està estretament lligada, mitjançant estructures d’estil industrial.

Per descomptat, en el sector naval, la caldereria té gran protagonisme.

També és una indústria que fabrica conductes pels quals passen qualsevol tipus de compost. Parlem, en aquest cas, de gasoductes que traslladen el material entre diferents països.

Moltes aplicacions en diferents àmbits. I, en tots ells, a més d’una correcta fabricació, és necessari el millor manteniment de les estructures i dipòsits.


Manteniment en la indústria caldereria amb professionals experts


Si està buscant una empresa líder en el sector industrial, contacti amb Tallers Pacs. Disposem d’una superfície de 800 m². Tenim una part destinada a treballs amb ferro i una altra separada per a treballs amb Inox, per a evitar contaminacions, a més del millor equip tècnic qualificat i amb gran experiència per a desenvolupar la millor fabricació i manteniment de les seves estructures.

Ens encarreguem de la fabricació i la cura de maquinària, passarel·les, entresolats, escales, tremuges, col·lectors o qualsevol tipus d’estructura metàl·lica, etc.

I, naturalment, ens adaptem a les necessitats i a la indústria de cada client.

A Tallers Pacs estem certificats segons la Normativa ISO 9001 i comptem amb més de 50 anys d’experiència, amb una trajectòria dedicada al manteniment industrial i atendre els requeriments dels nostres clients.

Contacti amb nosaltres i demani’ns informació. Estem a la seva disposició.

2022-03-21T08:16:42+01:0025 abril 2022|