La importància del manteniment industrial caldereria

//La importància del manteniment industrial caldereria

La importància del manteniment industrial caldereria

A Tallers Pacs som especialistes en el manteniment industrial caldereria, donem tots els serveis necessaris per a portar al dia manteniment industrial caldereria de la teva empresa.

A part del manteniment industrial caldereria, oferim la fabricació de calderes industrials a mida adaptada a les necessitats més concretes que pot requerir la teva producció.

També ens encarreguem de tot el muntatge i la posta a punt, realitzant totes les comprovacions pertinents per a que la caldera industrial quedi llesta per a començar a omplir i funcionar.

Per últim, incloent el manteniment industrial caldereria oferim el servei de reparacions més ràpid i eficient del mercat. Això ens permet oferir als nostres clients el manteniment industrial caldereria que necessiten, aconseguint minimitzar de manera radical els danys tant materials com econòmics dels nostres clients.

I es que més de 45 anys d’experiència i de satisfacció dels nostres clients en avalen com a empresa líder en el sector del manteniment industrial caldereria.

A més, com a servei extra, independentment del manteniment industrial caldereria, oferim la possibilitat de gestionar trasllats de calderes industrials, substitucions  per noves calderes industrials o desmuntatge de calderes industrials obsoletes.

Així dons, dins del servei de manteniment industrial caldereria, oferim la possibilitat de fabricar calderes industrials mescladores de sòlids i/o líquids, fabricació de cintes transportadores, instal·lació de canonades de acer al carboni i d’inoxidable, fabricació i instal·lació de estructures metàl·liques, fabricació de col·lectors i dipòsits a mida, fabricació de visin fines.. I tot el que pugis necessitar de un manteniment industrial caldereria de qualitat com el que donem a Tallers Pacs.

Si la teva empresa necessita un manteniment industrial caldereria, Tallers Pacs som la teva solució, trobaràs personal altament qualificat, un pla de manteniment industrial caldereria 100% personalitat per a les vostres necessitats i amb una rapidíssima actuació en cas d’emergències i avaries. Contacta ara amb nosaltres i informat sense cap compromís.

2019-03-18T14:45:39+02:0025 Març 2019|