La importància del manteniment industrial de les bodegues en època de collita

//La importància del manteniment industrial de les bodegues en època de collita

La importància del manteniment industrial de les bodegues en època de collita

S’aproximen els mesos de collita de raïm i és època de tenir totes les màquines de la forma més òptima possible mitjançant un manteniment industrial per a bodegues.

Un cop treballades les vinyes és el torn de les bodegues per a elaborar els millors vins, caves i licors amb els seus equips i maquinàries destinades a l’elaboració aquests productes.

Cada temporada les màquines es van deteriorant mica en mica i és important prevenir possibles problemes que puguin tenir per a poder dur a terme les tasques d’elaboració de vins i caves a ple rendiment.

Els treballs de manteniment industrial que realitzem en el sector vitivinícola són, entre d’altres, el manteniment de premses, calderes, dipòsits i sijes, cintes transportadores simples i de doble sentit, manteniment de premses per a vi, etc.

Disposem d’un personal 100% qualificat amb una llarga experiència en el sector vitivinícola i realitzem els treballs de manteniment industrial a les bodegues amb la màxima rapidesa i la millor qualitat en el servei.

Els nostres clients van des de petits cellers amb poca maquinària fins a grans cellers amb màquines més complexes. Siguin del tamany que siguin i la complexitat més baixa o més alta, sempre garantim la millor solució i la més adequada per a cada cas. Els nostres clients i els anys d’experiència en el sector ens avalen.

Un cop acabada la verema és important realitzar la neteja de totes les màquines, control de que tots els components estiguin com han d’estar i realitzar un manteniment industrial vitivinícola per a deixar la bodega preparada per l’any vinent.

2020-07-20T15:13:10+02:0020 juliol 2020|