La necessitat de realitzar manteniment industrial caldereria

//La necessitat de realitzar manteniment industrial caldereria

La necessitat de realitzar manteniment industrial caldereria

A Tallers Pacs oferim diferents serveis, entre altres, un manteniment industrial caldereria.

Aquest és molt important per a les empreses que utilitzen diferents dipòsits per emmagatzemar i transportar tant líquids, sòlids i gasos i, per això, és molt necessari un manteniment periòdic amb la finalitat que estiguin 100% funcionals.

Gràcies a la caldereria industrial s’obtenen estructures metàl.liques de grans dimensions, les quals se’ls hi dóna forma i s’uneixen amb altres de menor mida mitjançant la soldadura.

 

D’aquesta manera es realitza la fabricació dels dipòsits, que gaudeixen de grans funcionalitats i que poden vincular-se a diversos sectors.

Entre les indústries on es pot aplicar la caldereria trobem, entre altres, l’alimentaria, per a poder processar i guardar grans quantitats d’aliments i begudes i en el sector químic, construint diferents tancs d’emmagatzematge.


A més, està present a la indústria energètica, de transport, naval, etc.

 

Com veu, és important comptar amb un bon manteniment industrial caldereria. De fet, el sector alimentari ha de comptar amb aquest servei, ja que és indispensable tenir-ho tot sota control en tractar-se de productes tan sensibles.

 

A Tallers Pacs som empresa líder en caldereria i, per això, oferim un suport qualificat de manteniment i reparació, amb l’objectiu que una indústria estigui a ple rendiment i funcionament.

Disposem de personal professional, dedicat a poder realitzar una atenció completa, donant una resposta ràpida i eficaç.

Portem a cap diferents tasques dins el nostre manteniment, els quals destaquem la fabricació de mescladores de sòlids i líquids, de cintes transportadores i d’estructures metàl.liques a mida.

 

Tanmateix, ens ocupem de la fabricació de col.lectors segons les seves necessitats i de peces mecanitzades.

 

 

El millor manteniment industrial caldereria per a la seva empresa


Contacti amb Tallers Pacs i obtindrà un servei especialitzat en caldereria industrial al seu abast.

Estem a la seva total disposició per a oferir-li un assessorament i un suport professional.

2020-11-09T10:08:30+01:0026 novembre 2020|