Mascaretes de protecció de la Covid-19 en el manteniment industrial

//Mascaretes de protecció de la Covid-19 en el manteniment industrial

Mascaretes de protecció de la Covid-19 en el manteniment industrial

En moltes de les tasques que requereix el manteniment industrial, es fa ús de mascaretes protectores com pot ser en el cas de pintures, soldadures, treballs en altes temperatures… i ara, hem de sumar-li les màscares de protecció contra la Covid-19.

 

Amb motiu de l’actual situació de risc de contagi per coronavirus, les autoritats recomanen, i en alguns casos obliguen, a portar mascaretes quirúrgiques o autofiltrants. Qualsevol altre tipus de mascaretes no estan recomanades, ja que no són efectives enfront de la Covid-19, que es pot contagiar a través de les partícules de l’aire.

 

En el manteniment industrial també s’ha d’adoptar aquesta mesura de seguretat com en qualsevol altra feina, sobretot si es realitzen activitats en grup en que cal estar a poca distància entre treballadors.

 

A Tallers Pacs hem adequat tots els nostres serveis de manteniment a les noves condicions de seguretat i higiene, per garantir que els espais industrials estiguin exempts de Covid-19 i els nostres treballadors no corrin risc de contagi.

 

Mascaretes de 100% cotó de doble capa pel manteniment industrial

 

A la nostra web li podem facilitar l’obtenció de màscares de cotó de doble capa, amb certificació i homologades per a la protecció contra el virus segons la normativa CE.

 

Les màscares que oferim són d’altíssima qualitat, amb una efectivitat obtinguda en els laboratoris equivalent a les mascaretes FFP2 o FFP3, amb una filtració del 94% en partícules. Aquestes màscares protegeixen de microorganismes com bacteris, fongs, algues i llevats. A més, disposen d’un acabat Adratex, pel que és més difícil que el teixit absorbeixi substàncies no desitjades o s’embruti.

 

També estan dissenyades per a ús particular o empresarial i es poden reutilitzar després d’un rentat i planxat.

 

Aquestes són algunes propietats de les mascaretes de cotó de doble capa. Per a més informació sobre les mascaretes protectores que oferim, poden visitar la nostra pàgina web de manteniment industrial, i si tenen cap dubte, no reparin en contactar amb nosaltres.

2020-05-18T08:33:41+02:0018 maig 2020|