Material de prevenció del COVID-19 en empreses de manteniment industrial

/, mantenimiento industrial/Material de prevenció del COVID-19 en empreses de manteniment industrial

Material de prevenció del COVID-19 en empreses de manteniment industrial

Actualment estem en una situació on la seguretat i la higiene de les empreses és essencial per a poder realitzar l’activitat professional amb normalitat.

Totes les empreses han de disposar de material per a protegir als seus treballadors i per a controlar que cap d’ells no presenti símptomes d’estar contagiats del COVID-19.

A Tallers Pacs disposem de productes per a la seguretat i higiene:

 

Mascaretes de cotó de doble capa (100% cotó)

Disposem de Mascaretes biodegradables (>70%) d’alta qualitat amb acabat Adratex, olifugues, hidròfug i anti taques. Són resistents al rentat domèstic i al planxat.

D’altre banda, també són antimicrobianes permanent a 20 rentades domèstiques, disposen d’una protecció molt alta de microorganismes i evita olors de bactèries i fongs.

Serveixen tant per a ús domèstic com per a entorns professionals, per exemple, el sector del manteniment industrial.

 

Termòmetre per infrarojos de mesurament sense contacte

Disposem de termòmetres infrarojos de precisió (±0.3 °C) per a mesurament instantani sense contacte amb bateria.

Amb aquest dispositiu podem prevenir el contagi controlant la temperatura de tots els treballadors d’una empresa per a evitar que puguin contagiar als altres ja que evitarem que presentin el símptoma més important que és la febre.

 

Càmeres termogràfiques

Les cambres termogràfiques duals permeten la detecció de febre en persones amb capacitat de mesurar la temperatura mitjançant una alta precisió.

Els algoritmes estan basats en intel·ligència artificial per a la detecció de cares i s’activa una alarma sonora quan detecta la temperatura d’una de les cares superin la configurada com a alarma.

 

Dispositius de control d’accés, presència i temperatura

La tecnologia és el nostre gran suport en aquesta situació mitjançant dispositius tot en 1 de control d’accés, control de presència, mesurament de temperatura i detecció de mascareta.

Mitjançant el reconeixement facial ens permet controlar a tot el personal d’empreses, establiments i molt més per a evitar contagis.

2020-05-12T17:25:14+02:0012 maig 2020|