Manteniment industrial per a micro cerveseries

//Manteniment industrial per a micro cerveseries

Manteniment industrial per a micro cerveseries

Tallers Pacs, pioners en adaptar un sistema de manteniment industrial per a micro cerveseries.

El negoci de les micro cerveseries artesanes està en auge des de fa ja uns anys, això significa que, a Tallers Pacs, hem hagut d’actualitzar el nostre sistema de manteniment industrial, per a crear un departament especialitzat en aquestes petites empreses productores.

Les necessitats en manteniment industrial per a micro cerveseries no són comparables a les d’altres empreses o fabriques de qualsevol altre sector, ja que, en aquest cas, parlem d’un procés de producció molt artesanal, amb poques infraestructures i una capacitat de producció menor a la resta.

A Tallers Pacs, en el moment de realitzar el manteniment industrial per a micro cerveseries, extraiem conceptes bàsics i imprescindibles en el manteniment industrial de qualsevol sector, i el transportem i adaptem a les necessitats i possibilitats del sector de les micro cerveseries artesanals.

Aquests conceptes bàsics aplicats en el manteniment industrial per a micro cerveseries són: Reparar, preservar, mantenir, millorar, projectar.

Els apliquem en el manteniment industrial per a micro cerveseries de la següent forma:
-Amb la reparació de mono bombes.
-Realitzant un manteniment constant en infraestructures com: Dipòsits, sitges, trituradores de llavors, sales de cocció, envasadores, etiquetadores, taponadores, encaixadores.
-Fabricant noves instal·lacions a mesura per a aconseguir millorar el procés de fabricació i la qualitat del producte com: Proteccions per a maquinària, passarel·les, dipòsits amb o sense camisa de refrigeració, cintes transportadores simples o de doble sentit i tot tipus de peces mecanitzades que necessitin.
-Instal·lant equipaments de fred industrial.
-Dissenyant i implantant controls de qualitat i manteniment a mesura segons les necessitats de cada empresa.

La cervesa, al tractar-se d’un producte considerat aliment, la seva fabricació requereix d’un manteniment industrial molt estricte i ha d’aplicar-se amb important rigorositat, aconseguint que les infraestructures i el seu manteniment compleixin amb totes les normatives exigides al sector.

Si té una micro cerveseria artesana o n’està començant una, i vol més informació sobre el manteniment industrial, no dubti a contactar amb nosaltres, li proporcionarem tota la informació necessària i l’ajudarem a implantar tots els requeriments per a aquest tipus d’indústria.

2019-08-21T08:16:01+02:0016 Setembre 2019|