El millor servei en fabricació de peces a mesura

//El millor servei en fabricació de peces a mesura

El millor servei en fabricació de peces a mesura

Com a experts en manteniment industrial, a Tallers Pacs, sabem que és molt important el servei de fabricació de peces a mesura.

Per això, a tots els nostres clients, els oferim un manteniment industrial molt complert on, entre d’altres serveis, oferim la fabricació de peces a mesura.

Tenim les infraestructures necessàries, la maquinaria més innovadora i tecnològica del moment per tal de garantir els millors resultats en fabricació de peces a mesura a tots els nostres clients, sense importar de quin sector provinguin, ja que donem servei en manteniment industrial  a empreses vitivinícoles, d’alimentació, d’arts gràfiques, de caldereria, a micro cerveseries, destil·leries i almàsseres, entre d’altres.

 

Quins beneficis obté la seva empresa al contar amb un servei en fabricació de peces a mesura?

Un manteniment industrial que contempla la possibilitat de fabricació de peces a mesura, garanteix un estalvi econòmic i una optimització de productivitat molt més alta que si no contessin amb aquest recurs.

Així doncs, veiem reflectit els fruits de la fabricació de peces a mesura en una empresa, i de manera positiva, en conceptes bàsics com:

-Estalvi econòmic, al evitar canviar la màquina sencera quan aquesta té una peça trencada o espatllada i no es disposa de peces de recanvi.

-Estalvi de temps, al fabricar al moment i en el lloc la peça necessària, estalviant compres i transports innecessaris. Aquest estalvi de temps aporta menys temps de maquinaria parada i per tant més productivitat i menor inactivitat dels treballadors.

-Dur a terme millores en el procés de fabricació sense haver de fer noves grans inversions. Es a dir, ens permet actualitzar i modificar parts el procediment sense crear un gran projecte que signifiqui inversió econòmica significativa i la contractació de personal qualificat perquè dirigeixin aquesta tasca.

 

A Tallers Pacs treballem amb tot tipus de materials, pel que garantim poder realitzar qualsevol fabricació de peces a mesura que es requereixi.

2019-08-23T10:33:13+02:0023 setembre 2019|