Normatives del manteniment industrial

//Normatives del manteniment industrial

Normatives del manteniment industrial

Per a dur a terme les tasques de control en manteniment industrial, cal respectar unes normatives determinades, per a així garantir un procés eficaç.

Les normes són aquelles aprovades per una institució reconeguda per a ús comú d’un procés, l’observança del qual no és obligatòria, però segons l’OMC (Organització Mundial del Comerç), absolutament recomanable el seu seguiment.

El gener del 2013 la IRIM elaboro una relació de tota normativa legal relacionada amb el manteniment industrial. A continuació, en 2014 es van establir normes ISO 9000 en el manteniment industrial, les quals tracten d’assegurar que el personal responsable de fer treballs que puguin afectar en la qualitat del producte sigui competent en l’educació, formació i habilitats.

Existeixen també unes normatives de caràcter tècnic les quals, el Reial decret va començar amb el reglament de seguretat per a plantes i instal·lacions frigorífiques i la seva Instruccions Complementàries MIIF aprovades per Ordre en 24 de gener de 1978.

Tenint sempre present que les normatives del manteniment industrial canvien amb el temps, les normatives actuals que regulen el manteniment legal, és de compliment obligatori vigents a Espanya.

A Tallers Pacs ens prenem molt en sèrie el nostre treball, si tenim una qualitat que ens destaca i per la qual ens avalen per això, és per la nostra fidelitat.

ATallers Pacs som especialistes en el manteniment industrial, gràcies a la nostra professionalitat podem oferir serveis d’alta qualitat. La nostra empresa té un equip de tècnics amb una gran experiència en tots els diversos sectors del manteniment industrial.

Qualsevol urgència per avaries,  de fàbriques i/o actualització d’equips, nosaltres ens encarreguem de tot. Oferim un servei a l’altura de les seves expectatives i necessitats, perquè es quedi satisfet amb el nostre treball. Amb Tallers Pacs gaudís d’un servei amb la millor qualitat-preu.

Contacti amb nosaltres sense cap compromís!

2019-06-21T09:00:59+02:001 juliol 2019|