Nous acords per la distribució d’equipament per alimentació e industria

//Nous acords per la distribució d’equipament per alimentació e industria

Nous acords per la distribució d’equipament per alimentació e industria

A part d’oferir el servei de manteniment industrial o realitzar Plans de Manteniment a mida, segons les necessitats de cada client, tenim nous acords per la distribució d’equipament per alimentació e industria

Màquines omplidores semiautomàtiques per a l’embotellat de líquids

Omplidora d’ampolles per pes

Màquina semi automàtica per a l’ompliment i pesatge d’ampolles, garrafes i llaunes fins a 30 Kg. Molt compacta, fabricada en Inox 304.

Omplidora d’ampolles i Bag in box per pes

Màquina semi automàtica per a l’ompliment i pesatge d’ampolles, garrafes i llaunes fins a 30 Kg. La nostra omplidora a pes és modular: de sobretaula, amb taula i rodes o segons necessitat. Fabricada en acer Inox. i PLC amb memorització de programes.

Omplidora Bag in Box

Maquina omplidora semiautomàtica per a Bag in Box. Per a capacitats entre 2 i 5.600cc. Apta per a l’ompliment de productes líquids, semidensos i densos.

Esbandidora semiautomàtica

La màquina esbandeix internament les ampolles mitjançant injecció de aigua.

Esbandidora Automàtica

Equip per el esbandit intern d’ampolles de vidre, pet i de pots.

Omplidora per gravetat

Omplidora semiautomàtica per gravetat, de petita tamany i muntada sobre rodes per a facilitar el seu desplaçament. Fabricada en monobloc o tribloc: Només omplert, ompliment i esbandit o eixugat, ompliment i tancat o tapat.

Tapadora encorchadora

Màquina amb elevació d’ampolles pneumàtic i distribució automàtica dels taps mitjançant tremuja.

Tapadora per a taps de rosca
De reduït espai, muntada sobre rodes per a facilitar el seu desplaçament.

Tapadora per a taps de rosca: Al, Pet i Twist
Tapadora d’ampolles amb tap de rosca d’alumini o metàl·lics. Substituint el capçal capsulador es pot utilitzar per a taps de plàstic pre-roscats i tapes Twist Off (salses, melmelades, mel, patés…)

Tapadora semiautomàtica per tap corona
Equip de sobretaula, amb funcionament mitjançant doble polsador i distribució dels taps amb canal de 20/25 taps i alimentador per vibració.

Envasadores semiautomàtiques i automàtiques per a cosmètica, alimentació i farmacèutica, omplidores_tapadores_envasadores_flow pack

Omplidores_tapadores_envasadores_flow pack

Omplidora  – Envasadora

Omplidora volumètrica adequada per a dosar, omplir i envasar productes en petites quantitats com a mel, salses, melmelades, gel hidroalcohòlic, cremes. Productes líquids, semidensos i densos amb extrema precisió. amb un rang d’ompliment fins als 5.000 cc, segons model de màquina.

Omplidora – Envasadora semiautomàtica de Tubs de plàstics o aluminis

Equip adequat per a dosar, omplir, segellar, tancar i envasar tubs de plàstics o aluminis de crema cosmètica, pomada, cola, cola, adhesiu, llet condensada, salses, etc.

Omplidora – Envasadora i Tapadora
Omplidora – Envasadora amb tapadora de sobre taula de treball per a dosar i tapar els envasos. Equip adequat per a petites produccions o mostres, de productes com a iogurt, melmelada, salses, xarop, productes cosmètics.

Omplidora – Envasadora indústria alimentaria
Dosificadora de màxima precisió, , que permet envasar amb dosis exactes de productes, fins i tot d’altes densitats, per a acoblar en línia i omplir en qualsevol mena d’envasos, tant de vidre com de plàstic. Adequada per a l’envasar  salses, patés, cremes, melmelades, mel, etc.

Omplidora – Envasadora semiautomàtica en línia automàtica
Omplidora semiautomàtica amb possibilitat d’acoblar-se a línia automatitzada. Ideal per a la indústria cosmètica i farmacèutica.

Omplidora – Envasadora automàtica lineal
Ompliment mitjançant 2 ,4 o 6 filtres en funció de la producció necessària. Equip adequat per a l’ompliment de pots per a productes líquids a densos com a salses, cremes, melmelades, mel, maioneses, patés, cosmètica, etc.

Omplidora – Envasadora automàtica lineal amb tapadora
Adequada per a l’ompliment de pots per a productes líquids densos i per al tapat amb tapa Twist Off. Productes: salses, cremes, mel, maioneses, patés, melmelades, etc.

Omplidora – Envasadora Automàtica Rotativa amb tapadora multiformat
Omplidora – envasadora automàtica rotativa d’ompliment i tapat de productes des de líquids a densos. Productes: salses, cremes, mel, maioneses, patés, melmelades, etc. Adequada per a empresa que requereixen multiformats com empreses farmacèutiques o cosmètiques.

Envasadores semiautomàtiques – automàtiques per a l’envasament de bosses, sobres i Doypack, omplidores_tapadores_envasadores_flow pack

Envasadora vertical formadora de bosses
Per a bosses tipus coixinet. Adequada per a fruits secs, productes per volum, productes en pols i qualsevol tipus de producte a granel, líquid o granulat. Sistema de dosat amb volumètric o pesadora lineal, en funció del producte a envasar.

Embolsadora
Embolsadora, formadora i omplidora de bosses versàtil. Gràcies el sistema Bag Smart, és possible envasar productes en bosses de longituds infinites a partir d’una sola bobina de film en tub o tubular. Ideal per a productes petits com a caragols, volanderes, peces de plàstic o silicona, subministraments industrials, etc.

Flow Pack
Adequada per a l’envasament de productes en safates o envasos. Versàtil per a diferents formats de paquets amb un acabat perfecte gràcies al seu capçal trans-motion. Aplica tres soldadures per a film de poliolefina termoplàstica i polipropilès de diferents gramatges.

Mini Flow Pack
Adequada per a l’envasament de productes en safates o envasos i petites produccions. Versàtil per a diferents formats de paquets amb un acabat perfecte gràcies al seu capçal trans-motion. Aplica tres soldadures per a film de poliolefina termoplàstica i polipropilè de diferents gramatges.

Dosificador de productes en pols
Amb sistema de pesat, ideal per a l’envasament semiautomàtic en bosses pre-confeccionades o pots, pots o flascons de diferents grandàries.

Dosificador de productes granulats
Dosificadora -pesadora per a productes granulats amb sistema de pesat. Adequada per a l’envasament semiautomàtic en bosses pre-confeccionades o pots, pots de diferents mides.

Envasadora de bosses
Envasadora horitzontal per a bosses preformadas. Equip adequat per a l’envasament de bosses doypack, doypack amb zipper, stabilo, coixinet per a granulats i líquids.

Envasadora monodosis
Envasadora automàtica per a envasos tipus estic o monodosis. Adequada per a salses, líquids com a oli d’oliva, vinagre, maionesa, quètxup, mostassa, productes granulats o pols, cremes cosmètiques, etc.

Envasadora vertical Stabilo
Envasadora automàtica vertical per a bosses tipus coixinet, Stabilo o fons estable. Adequada per a qualsevol mena de producte. Sistema de dosat amb volumètric, pesadora o multicapçal en funció de velocitat i producte a envasar.

Envasadora de sacs
Envasadora adequada per a qualsevol mena de producte en un envàs tipus sacs: productes en pols, gra, etc.

Envasadora Doypack
Envasadora automàtica horitzontal per a envasos tipus Doypack. Adequada per a per a envasar productes secs, granulats, en pols i líquids, com a salses, oli d’oliva, vinagre, maionesa, quètxup.

Envasadora per a sobres o monodosis

Envasadora automàtica horitzontal per a envasos tipus sobres o monodosis. Envasadora adequada per a envasar productes secs, granulats, en crema, pols i líquids, com a salses, oli d’oliva, vinagre, maionesa, quètxup.

Omplidores_tapadores_envasadores_flow pack

Línia completa amb envasadora multicapçal

Envasadora automàtica vertical per a bosses tipus coixinet o Stabilo. Ideal per a qualsevol mena de producte. Amb sistema de dosat amb volumètric, pesadora o multicapçal.

Termoformadoras
Envasat de productes d’alimentació en atmosfera modificada, al buit, amb efecte de segona pell o amb segellament.

També disposem d’equips de codificació, marcatge, etiquetatge, traçabilitat i Identificació, aptes tot tipus de productes, envasos i caixes. Sistemes i equips per a la indústria d’alimentària, cosmètica, farmacèutica, química i indústries que precisin de qualsevol mena de marcatge.

Els codificadors Inkjet Continu (CIJ), fabricats amb la més avançada tecnologia, per al marcatge i la codificació de productes.

Codificació i marcatge en alta resolució per a l’envasament primari i secundari.

Codificació i marcatge làser, per a sectors com a cosmètic, alimentació i farmacèutic. Sense costos de consumibles ni de manteniment.

Omplidores_tapadores_envasadores_flow pack

Oferim Plans de Manteniment personalitzat, segons la necessitats de cada client.

Mes info a https://www.tallerspacs.com/manteniment-industrial-alimentacio/

2021-07-21T14:00:34+02:009 juliol 2021|