Quins són els objectius del manteniment industrial?

//Quins són els objectius del manteniment industrial?

Quins són els objectius del manteniment industrial?

El manteniment industrial és l’acció realitzada dins d’una empresa per tal de controlar que la maquinària compleixi les seves funcions. De la mateixa manera, les instal.lacions han d’obtenir la màxima rendibilitat.

Hi ha diferents tipologies de manteniment industrial, ja que cada negoci té les seves pròpies característiques, maquinària, reparacions, temps de desgast, etc.

El manteniment industrial té diferents objectius que li detallem a continuació:

-Assegurar-se que la instal.lació produirà un mínim d’hores l’any, és a dir, la capacitat de treball d’aquesta.

-Obtenir la fiabilitat mesurant la capacitat que una planta serà capaç de produir el pla de producció establert.

-Prevenir i disminuir les avaries de la instal.lació en el seu conjunt, i així evitar inclús que altres màquines es parin per culpa de les malmeses.

-Evitar, sempre que sigui possible, que la maquinària pari. Una detenció injustificada afecta a la productivitat i rendibilitat.

-Prevenir accidents laborals que afecten la seguretat del personal. La seva integritat física sempre ha d’estar assegurada.

-Assegurar-se que la vida útil de la instal.lació és la que s’havia planificat. De fet, la vida d’una instal.lació industrial és de 20 a 30 anys i, per tant, tant la planta com els objectius de manteniment fixats han d’estar dins de l’estratègia marcada.
Així, és necessari evitar adquirir maquinària nova cada poc temps.

-Garantir el correcte funcionament de les instal.lacions, amb l’objectiu d’aconseguir incrementar els beneficis.

Per tant, un òptim manteniment industrial li pot aportar a la seva empresa el prolongament de la vida útil de la maquinària i que les seves instal.lacions obtinguin més fiabilitat i rendibilitat, amb la reducció d’avaries i talls de producció sobtades.

Posi’s en contacte amb Tallers Pacs, experts en manteniment industrial alimentació. Som professionals dedicats a la fabricació i manteniment de maquinària i intal.lacions i li oferim l’assessorament adequat i el millor servei i manteniment per a la seva empresa.

2018-12-24T13:57:11+01:009 gener 2019|