Perquè és important el manteniment industrial?

//Perquè és important el manteniment industrial?

Perquè és important el manteniment industrial?

A una empresa és totalment necessari un manteniment industrial, per aquest motiu, en el post d’avui, els explicarem el procés que comporta el manteniment industrial i perquè és tan important.

El manteniment industrial és un procés llarg i complex, però en Tallers Pacs sabem l’important i necessari que és per a una empresa i ho realitzem de forma eficient i detallada. 

Aquest es divideix en una sèrie de tasques per a un millorament, mitjançant una planificació de recursos humans i l’implemento d’eines. 

A partir d’aquesta planificació, podrem aconseguir mantenir en les condicions adequades les màquines de l’empresa i el seu desenvolupament.

En el manteniment industrial es realitza inspeccions, deteccions, reparacions i calibratges. 

Totes aquestes tasques les realitzem en TallersPacs puguem garantir al client un funcionament eficaç.

Dins del manteniment s’inclouen dos conceptes generals: la prevenció i la correcció. La prevenció consisteix a evitar danys humans, prevé que la producció sigui defectuosa en cas que la maquinària tingui un mal mínim. La correctiva permet que per mitjà de la inspecció i supervisió, corregir qualsevol possible desperfecte o error en la planificació i realització de les tasques de producció.

El departament de manteniment industrial es deu a carregar que els treballadors compleixin amb les seves obligacions i que, quant als equips, detallar com és el desenvolupament normal de la màquina i també explicar que fer o com actuar en cas d’algun desperfecte.

A Tallers Pacs tenim una dilatada experiència en el sector de manteniment industrial. Recomanem altament la realització d’inspeccions periòdiques, i per a això és necessari comptar amb una visió a llarg termini que ajudi a organitzar el manteniment amb la suficient antelació.  Els nostre grau de fiabilitat en els equips d’inspecció i control és del 100%.

2019-07-02T15:03:59+02:0015 juliol 2019|