Què ofereixen les portes mecàniques?

//Què ofereixen les portes mecàniques?

Què ofereixen les portes mecàniques?

Les portes mecàniques són estructures que faciliten l’entrada i sortida d’un recinte i s’elaboren a partir de diferents metalls o aliatges metàl.lics.

A escala professional són utilitzades en molts sectors, ja que són elements indispensables i essencials, especialment en l’àmbit industrial.

A més d’oferir seguretat, el seu benefici principal és la gran resistència.

Altres avantatges de les portes mecàniques són:

Comoditat: obrir i tancar una porta d’aquestes característiques és molt senzill, ja que no necessita cap esforç. I moltes permeten el control remot i no fa falta prémer directament el seu botó per obrir-les, amb un comandament és suficient.

Rapidesa: gràcies al seu automatisme, la seva apertura i tancament és molt ràpid.

Seguretat: tal com li hem avançat, aquesta tipologia de portes li ofereix gran seguretat. No només perquè no poden quedar mal tancades, sinó perquè algunes només permeten obrir o tancar-se a través d’un codi secret.

A més, permeten un sistema que, si algun element està a sota la porta en tancar-se, no l’aixafa i s’obra immediatament. És un sistema de seguretat imprescindible en moltes indústries on hi ha gran quantitat de personal treballant i maquinària.

Manteniment: les portes mecàniques tenen poc manteniment, encara que és necessari tindre’l.
Per a fer-lo, cal tenir professionals al seu abast que s’ocupin d’aquest i el seu servei tècnic.

Un altre benefici important és que les portes mecàniques es netegen fàcilment, gràcies al seu material.

Estètica: els acabats d’una porta mecànica són estèticament moderns i actualitzats.

Per a l’instal.lació de portes mecàniques i per a l’obtenció d’un servei especialitzat, així com un manteniment industrial adequat, compti amb Tallers Pacs.

Posi’s en contacte amb nosaltres i li oferirem el millor assessorament i atenció de mà dels nostres professionals. Som experts en manteniment i en treballs d’acer inoxidable i alumini, en qualsevol sector industrial. La nostra atenció i servei tècnic és qualificat, professional, ràpid i eficaç.

2019-01-30T11:51:58+02:0013 Febrer 2019|