Prevenció del COVID-19 amb control d’accés de presència, temperatura i mascareta

//Prevenció del COVID-19 amb control d’accés de presència, temperatura i mascareta

Prevenció del COVID-19 amb control d’accés de presència, temperatura i mascareta

Acabem d’arribar a la fase 2 del desconfinament i és el moment en el que les empreses tornen a obrir. Per a garantir que tots els treballadors i treballadores prenguin les precaucions corresponents, com per exemple, utilitzar la mascareta i mantenir els 2 metres de seguretat també és important prendre mesures més dràstiques per a la tranquil·litat de tots.

Disposar d’un dispositiu de control d’accés, presència i temperatura és primordial ja que en un sol aparell es poden realitzar ràpidament totes les comprovacions cada cop que un treballador accedeix a l’empresa.

Aquests aparells disposen dels següents controls:

  • Control d’accés: És important restringir els accessos a l’empresa per evitar ensurts i saber en tot moment quin aforament hi ha dins d’aquesta.
  • Control de presència: Des de fa un temps el govern va imposar una llei la qual obliga a les empreses a realitzar un control de presència dels treballadors i aquest dispositiu registra la hora d’entrada, de sortida i els descansos de cada treballador.
  • Control de temperatura: Un dels símptomes més rellevants del virus COVID-19 és la pujada de la febre de les persones, per tant és important controlar que ningú que tingui la temperatura elevada pugui accedir a l’empresa.
  • Detecció de mascareta: Si algun treballador no disposa de mascareta no es pot permetre l’accés a l’empresa ja que s’han de prendre les mesures de seguretat recomanades per l’estat i les institucions per tal d’evitar que pugui haver-hi un rebrot.

El aparell disposa d’una pantalla amb càmera d’infrarojos de reconeixement facial on es pot guardar fins a 50.000 cares i 100.000 registres.

El sensor de termopila d’ultima generació té un rang de temperatura de 30ºC a 45ºC i una precisió de ±0.3℃.

La connexió d’aquests aparells es realitza mitjançant port USB, TCP/IP (xarxa) i alguns dispositius també disposen de connexió Wifi.

2020-06-10T12:36:37+02:0010 juny 2020|