Propietats de l’acer inoxidable

//Propietats de l’acer inoxidable

Propietats de l’acer inoxidable

En anteriors post del nostre Blog ja vam parlar sobre les diferències entre l’acer inoxidable i el formigó. En aquest post ens volem centrar en les magnífiques propietats de l’acer inoxidable.

Com ja sabeu l’acer inoxidable està present en el nostre dia a dia de la nostra vida, entre algunes de la seva propietats es troba la seva resistència i la seva gran capacitat de reciclatge ja que es pot reciclar íntegrament. L’acer inoxidable es troba entre els materials que més utilitzem, entre aquests es troben: el llautó, l’alumini, el ferro i el coure. A part de l’ús de l’acer inoxidable per a la realització de caldereria semipesada i el manteniment industrial també s’utilitza en el sector mèdic, sector automobilístic, per a la creació de vaixells i d’alguns electrodomèstics. L’acer inoxidable destaca per la seva resistència, les seves condicions higièniques i la seva resistència a l’oxidació tal com el seu nom indica.

Com a especialistes en el manteniment industrial, et recordem que hi ha diferents tipus d’acer inoxidable depenent de la funció a realitzar, per exemple no utilitzarem el mateix tipus d’acer en un lloc on les temperatures a suportar siguin molt elevades, en un entorn marítim o un entorn amb temperatures gèlides.

Per a millor algunes característiques de l’acer es sol aplicar alguns elements, un d’aquests és el corm que permeti la millora de les seves propietats anticorrosives. Per a aconseguir aquesta propietat se li aplica una capa protectora en la superfície de l’acer. Altres elements que s’afegeixen a l’acer són el níquel, molibdè i el coure. Tot per a obtenir la resistència que fa que l’acer inoxidable sigui un dels materials més benvolguts dins del sector.

A Tallers Pacs ens especialitzem en manteniment industrial i en construccions d’acer inoxidable, els nostres professionals l’assessoraran sobre la millor opció a prendre per a la seva empresa, si vol obtenir molta més informació sobre els nostres serveis posi’s en contacte amb nosaltres via telefònica o amb el nostre formulari de contacte de la nostra web.

2018-12-19T10:21:44+02:0019 Desembre 2018|