Què comprèn el manteniment per a indústries d’alimentació?

//Què comprèn el manteniment per a indústries d’alimentació?

Què comprèn el manteniment per a indústries d’alimentació?

El manteniment per a indústries d’alimentació, amb l’objectiu d’oferir la màxima seguretat i el bon funcionament de tota la maquinària, realitza diferents accions periòdiques dins la fàbrica.

D’aquesta manera, s’assegura que la infraestructura estigui 100 % operativa i que els resultats siguin els esperats. Tanmateix, l’equip de treball, pot portar a cap les seves tasques amb total tranquil.litat.

El sector alimentari és molt delicat, ja que està destinat al consum i, per això, ha de comptar amb un sistema  efectiu i que garanteixi un funcionament correcte en tot moment.

Per tant, el manteniment per a indústries d’alimentació  comprèn tant la prevenció, idònia per a poder anticipar-se a possibles avaries, tenir un control periòdic, resoldre incidències quan succeeixin i, a més, estar al dia sobre noves normatives per tal d’oferir més seguretat.

 

En aquest àmbit trobem la indústria d’hortalisses, del pa i la farina, l’elaboració de làctics, refineries de sucre, processament d’embotits i carnis, refrescos, aigua, cervesa, etc., entre molts altres. Tota la maquinària que s’utilitza per a la seva elaboració pot patir desgast i tenir incidències que cal resoldre ràpidament per no causar entrebancs ni falta de productivitat a una fàbrica.

 

El manteniment industrial d’alimentació no només fa que els equips de treball estiguin en perfecte estat, sinó que ofereix múltiples avantatges a una empresa, a més d’evitar possibles accidents als treballadors que manipulen diàriament la maquinària.

És un servei que ofereix un assessorament complet per incorporar innovació dins la indústria, provocant que aquesta sigui més competent front altres corporacions.

 

Empresa de manteniment industrial de referència

 

A Tallers Pacs posem al seu abast un manteniment industrial per a fàbriques d’alimentació totalment professional i adaptat al seu negoci.

 

Donem solucions a mida, sempre cercant maximitzar les seves prestacions sense oblidar la seguretat i protecció de tota la infraestructura.

 

La nostra empresa compta amb més de 50 anys d’experiència en aquest sector, fent treballs tant de fabricació de maquinària com portant a cap el seu manteniment.

 

Contacti amb nosaltres i rebrà un tracte especialitzat i qualificat.

2020-11-17T15:12:15+01:007 desembre 2020|