Què és el manteniment industrial productiu total?

//Què és el manteniment industrial productiu total?

Què és el manteniment industrial productiu total?

En el post d’avui parlarem sobre el procés de manteniment industrial productiu total.

Aquest consisteix a reduir al màxim les pèrdues de producció que genera el mal estat de la maquinària, i poder mantenir-les en ordre perquè produeixin a la seva màxima capacitat.

Amb aquest manteniment industrial aconseguim que no succeeixin avaries, temps morts, mal estat de la maquinària i perdudes de rendiment o producció a causa de la deficiència de les màquines.

Podem entendre que el manteniment productiu total consisteix a evitar fallades i aportar una productivitat màxima.

El manteniment industrial productiu total, va produir la necessitat de complementar-se en el departament de manteniment industrial per a millorar la productivitat d’una empresa. Una empresa que implementi aquest tipus de procés, significa que els seus treballadors participen per a garantir l’èxit d’un objectiu.

A més, el manteniment productiu total, aconsegueix que els seus treballadors aconsegueixin millorar l’eficàcia en sistemes de producció i gestió de les màquines.

Gràcies a aquest manteniment, aconseguim una òptima gestió que facilita l’eliminació de pèrdues en una empresa, aconseguint amb ell, una sèrie de manteniment preventiu per a aconseguir un objectiu clau sobre reduir pèrdues i temps morts.

Avantatges del manteniment industrial productiu total

El procés d’un manteniment industrial productiu total està enfocat a millorar l’eficiència de la maquinària moderant la reducció de fallades, així augmentem les probabilitats d’un entorn eficaç i ordenat. Presenta una sèrie d’avantatges com:

Millor qualitat: En millorar la qualitat dels equips, aconseguim que no es presentin entitats no conformes a requisits establerts.

Millorar productivitat: A causa de l’augment del temps per aquest manteniment, aconseguim major producció.

Producció contínua: Millorem la disponibilitat del temps i reduïm la tasca de realitzar planificacions constants.

Reducció de despeses: En reduir les possibilitats que es realitzin avaries, també es redueix la despesa en compres per a solucionar-les.

 

El manteniment productiu total s’origina com un sistema per a aconseguir eliminar les grans pèrdues de les tècniques productives sobre els equips.

En Tallers Pacs tenim en compte la importància d’aquest succés per a evitar pèrdues de producció i despeses innecessàries en el manteniment industrial, assegurant sempre, una gestió eficaç i segura.

2019-10-14T16:43:58+02:004 novembre 2019|