Què és la caldereria industrial?

//Què és la caldereria industrial?

Què és la caldereria industrial?

Entre els nostres múltiples serveis que oferim com el manteniment industrial, es troba la caldereria industrial. En el post d’avui et contarem que és la caldereria industrial i en què consisteix.

La caldereria és una especialitat professional que consisteix a crear tot tipus de dipòsits aptes per a transportar i emmagatzemar materials sòlids, tant en forma de gas o líquids. A part de la construcció en terra també s’aplica en la construcció naval, aquests tipus de dipòsits es coneixen com sitges o cisternes.

Els nostres professionals que es dediquen a la caldereria són tècnics qualificats, utilitzen material de reparació i construcció homologat pels organismes de control de qualitat per a extremar les precaucions.

Per poder realitzar aquestes funcions els nostres professionals tenen coneixements de soldadura, interpretació de plànols, manipulat de metalls i nocions de fabricació.

Sobre el manteniment industrial de Tallers Pacs d’aquests dipòsits, s’ha de fer amb les proves més exigents i les tecnologies més avançades del sector, ja que qualsevol fissura pot tenir conseqüències fatals. Es revisen els materials mitjançant ultrasons i realitzem proves amb raigs X.

A Tallers Pacs som experts en caldereria, estructures d’acer inoxidable, manteniment industrial, oferim servei personalitzat a tots els nostres clients. Realitzem tota classe d’encàrrecs de caldereria semipesada i fina dissenyant, construint i muntant estructures metàl·liques, com escales i baranes, cobertes, dipòsits per a emmagatzematge …

Disposem d’un gran equip amb àmplia experiència en el sector del manteniment industrial, els quals tenen cura cada detall per minimitzar costos i ampliar els beneficis que generen els equips. Per contactar amb nosaltres, ho pot fer a través d’una trucada telefònica o omplint el formulari de contacte del nostre web. Un cop hem rebut la sol·licitud, els nostres tècnics es desplaçaran a la seva empresa per realitzar un estudi de les seves necessitats. Si vols obtenir molta més informació sobre el manteniment industrial estigues atent als nostres últims posts.

2018-12-05T12:06:57+01:0019 novembre 2018|