Què s’entén per manteniment industrial de caldereria?

//Què s’entén per manteniment industrial de caldereria?

Què s’entén per manteniment industrial de caldereria?

En aquest post podrà esbrinar perquè és tan important el manteniment industrial de caldereria. Aquesta especialitat és essencial dins el sector i cal tenir al seu costat a un servei específic que cuidi les seves instal.lacions i les mantingui correctes.

La  caldereria inclou la fabricació metàl.lica, la qual té la finalitat de construir dipòsits per emmagatzemar i transportar diferents materials, tant sòlids, líquids, grans, gas, etc., així com estructures, entre altres.

El material més usat per a la fabricació d’instal.lacions de la caldereria és l’acer i l’alumini, de diferents formes i mides.

I, amb l’objectiu d’instal.lar i mantenir totes les infraestructures i tenir-les adequadament, sempre funcionant al 100 %, cal tenir el suport d’un bon manteniment. Així la seva empresa estarà sempre al dia i serà eficient i competitiva, imprescindible actualment. Si vol que les seves infraestructures estiguin en perfecte estat, ha de gaudir d’un manteniment industrial de caldereria professional.


Confiï en experts del sector i obtingui els millors resultats


A Tallers Pacs som líders dins el sector i, entre altres, oferim un servei de reparació d’instal.lacions de caldereria.

Som fabricants de mescladores de sòlids i líquids, instal.lem canonades d’acer, fabriquem i reparem cintes transportadores, estructures metàl.liques i col.lectors i dipòsits a mida. Aquestes són només algunes de les tasques que desenvolupem.


Ens adaptem a les necessitats de cada client i empresa i li oferim les millors eines i equip qualificat. A més del manteniment, realitzem muntatges i posem a punt totes les seves instal.lacions, perquè estiguin sempre actualitzades.

La nostra experiència ens avala, oferint un servei personalitzat i adaptat a cada empresa.


I, en cas d’incidència sobtada, té al seu abast als millors especialistes per resoldre-ho al més aviat possible, sense que la seva empresa pugui perdre rendibilitat i minimitzant els possibles danys.

Contacti amb nosaltres i demani’ns informació. 

2020-11-05T17:14:44+01:0028 setembre 2020|