Quines són les mesures davant la Covid-19 per a les fàbriques?

//Quines són les mesures davant la Covid-19 per a les fàbriques?

Quines són les mesures davant la Covid-19 per a les fàbriques?

Actualment, a causa de la pandèmia, existeixen diferents mesures davant la Covid-19 per a les fàbriques. Aquestes cerquen garantir la protecció i la salubritat i mantenir les instal.lacions en perfecte estat i funcionament.

Són un seguit de consells preventius que ajuden a evitar possibles contagis en aquest entorn, on treballen moltes persones en el mateix espai.

La seguretat per a evitar la Covid-19 a les indústries és essencial i cal respectar les normes per poder desenvolupar totes les tasques amb la màxima normalitat i seguir tenint les infraestructures al 100 %.

 

Mesures d’actuació per al sector industrial

En l’àmbit organitzatiu, es recomana facilitar l’entrada dels treballadors de manera esglaonada, minimitzar els viatges, no acudir en cas de febre, identificar el personal sensible o de risc per proporcionar-los facilitats, reduir el flux de trànsit dins l’empresa i mantenir les distàncies interpersonals, entre altres.

Quant als consells referents a la higiene davant la Covid-19 per a les empreses, trobem tenir més disponibilitat de material de neteja d’ús personal, comptar en tot moment amb l’accés a productes de base alcohòlica, col.locar més papereres i contenidors de brossa, facilitar als treballadors la neteja constant de mans, augmentar la neteja de les instal.lacions, incrementar la renovació de l’aire en espais tancats, tenir màxima disponibilitat de mascaretes i, molt important, no compartir begudes ni aliments, com tampoc utensilis, entre el personal de la fàbrica.

És essencial seguir aquests consells que poden fer mantenir el seu lloc de treball més segur i estable.

A més, seguirà tenint la seva fàbrica funcional i operativa.

Tanmateix, comptar amb empreses referents en el sector industrial encarregades de vetllar perquè les seves instal.lacions estiguin al dia i mantinguin els millors paràmetres, és una excel.lent opció.

A Tallers Pacs, a més de tenir molt en compte les mesures davant la Covid-19 per a les fàbriques, som líders en el sector i, no només li oferim el millor suport, sinó que l’ajudem en tot el referent amb la seva infraestructura industrial i el seu manteniment.

Contacti amb nosaltres i rebrà un tracte personalitzat i professional.

2020-10-29T14:47:06+01:009 novembre 2020|