Quins beneficis aporten les empreses de manteniment industrial?

//Quins beneficis aporten les empreses de manteniment industrial?

Quins beneficis aporten les empreses de manteniment industrial?

El manteniment industrial és fonamental per a garantir el bon funcionament de qualsevol empresa amb maquinària industrial ja que el procés productiu del seu correcte manteniment.

Moltes empreses pensen que el manteniment industrial és una cosa secundària i que pot ser prescindible, però haurien de saber que pensar d’aquesta manera pot generar molts problemes en cas que alguna de les màquines fallés ja que la producció es podria detenir i repercutir en la productivitat i rendibilitat de l’empresa.

Disposar d’un manteniment industrial no és una despesa sinó una inversió que genera molts beneficis i tranquil·litat que tot funcioni bé.

  1. El primer dels beneficis del manteniment industrial és la Prevenció i reducció d’accidents laborals ja que, si les màquines funcionen sempre, ens assegurem que les persones que intervenen en el procés productiu estiguin segures.
  2. Mitjançant la realització de manteniments predictius es redueixen al mínim les futures incidències que puguin sorgir avançant-nos i evitant-les.
  3. Un dels majors beneficis que aporten les empreses de manteniment industrial és l’estalvi de costos que s’aconsegueix amb una correcta gestió del manteniment de la maquinària. Es pot aconseguir un estalvi de fins a un 25% de costos energètics.
  4. La fiabilitat dels equips és màxima ja que és un de les funcions crítiques i essencials en les empreses.
  5. L’empresa disposarà sempre de la informació actualitzada de tota la maquinària mitjançant un llibre de manteniment i portaràs el control en tot moment de la teva instal·lació.
  6. La qualitat de la producció es veurà augmentada ja que el rendiment i la qualitat de la producció depèn de la correcta planificació i de l’estat del manteniment.

Les empreses han de pensar sempre a llarg termini, invertir en el correcte estat de la maquinària de producció i d’aquesta manera obtenir tots els beneficis esmentats anteriorment.

2020-07-07T15:45:25+02:007 juliol 2020|