Reparació de canonades

//Reparació de canonades

Reparació de canonades

En Tallers Pacs us volem detallar un dels nostres serveis més sol·licitats dins del manteniment industrial d’una empresa: La reparació de canonades

Dins del temps i espai que es dedica al manteniment industrial en una fàbrica a reparar i mantenir totes les instal·lacions, hi ha una part molt important que es dedica al manteniment i reparació de canonades

Amb el manteniment industrial de les canonades evitem grans danys que pot suposar una petita o gran trencament, i la seva costosa però necessària reparació de canonades. 

I és que sempre és millor un correcte manteniment industrial de les canonades que una reparació de canonades, ja que les conseqüències en la producció poden causar danys com: 

-Parada temporal de la producció

-Danys en la maquinària

-Danys en els productes ja fabricats

-Danys en les matèries primeres

-Perill en la salut dels treballadors 

Entre altres. I com a conseqüència de tots ells, perdudes econòmiques importants per a l’empresa. Si és veritat que els danys depenguin del grau d’avaria en la canonada i el contingut d’aquestes canonades. 

Si és veritat, que portar un correcte manteniment industrial de les canonades redueix i endarrereix molt la possibilitat que s’hagi de dur a terme la reparació de canonades, però sempre existeix el risc que ocorri una avaria. 

En aquests casos, amb el nostre servei de manteniment industrial t’oferim la millor assistència en reparació de canonades.

Els nostres professionals encarregats del manteniment industrial estan altament qualificats i preparats per a enfrontar-se a aquestes situacions, aconseguint dur a terme la reparació de canonades de les canonades el més eficient possible, reduint al mínim els danys produïts per l’avaria i aplicant la solució més efectiva i segura al més aviat possible. 

Si necessites més informació per a començar a aplicar un correcte manteniment industrial que abasti el manteniment i reparació de canonades, o si et trobes actualment amb la necessitat que un tècnic especialitzat en reparació de canonades comenci com a abans a solucionar la teva avaria, només has de contactar amb nosaltres i li atendrem sense cap compromís.

2019-05-06T13:12:00+02:006 Maig 2019|