La seguretat és essencial per al manteniment industrial

//La seguretat és essencial per al manteniment industrial

La seguretat és essencial per al manteniment industrial

En el post d’avui parlarem sobre la importància de la seguretat en el manteniment industrial. Aquest aspecte és primordial, ja que la responsabilitat de qui executa una obra pública és objectiva, ja que està en joc la vida dels ciutadans i també la del treballador.

La seguretat, sempre ha estat de gran importància en les grans infraestructures del país, les empreses que es dediquen a l’enginyeria, contemplen des de fa dècades la seguretat com un capítol fonamental i, alhora, consubstancial al projecte i a la seva execució.

Les mesures en el manteniment industrial, han de formar part de la concepció inicial de l’obra i han d’estar sempre incorporades al projecte des de la seva pròpia confecció, si existís el mínim risc per a la vida d’una persona o estabilitat de la infraestructura, el treball de manteniment industrial, no es duria a terme.

Alguns experts coincideixen que la seguretat absoluta és impossible, ja que sempre poden sorgir imprevistos al llarg de la vida útil de la maquinària. Els enginyers sempre intenten minimitzar els riscos al màxim possible. Si existeix una cosa clara, és que quanta més seguretat garanteixi més costós serà econòmicament a curt termini. Però menys costos ho serà a llarg llaç, ja que aconseguirà estalviar en reparacions, indemnitzacions, baixes de treballadors, etc.

És precisament el manteniment industrial un dels aspectes clau de la seguretat en l’obra pública.

A Tallers Pacs tenim un equip humà de professionals, els quals han obtingut una gran experiència, al llarg dels nostres anys de treball. A Tallers Pacs som especialistes en seguretat de naus i maquinària industrial, per la qual cosa, amb els nostres serveis, aconseguim garantir la màxima seguretat dels seus treballadors i instal·lacions sense la necessitat de grans inversions econòmiques.

Per a més informació sobre el manteniment industrial i la seva seguretat, i/o el que necessiti, no dubti a contactar amb nosaltres. Pot telefonar-nos al número (+34) 93 892 53 00 i/o també pot enviar-nos un Email a l’info@tallerspacs.con, visiti la nostra web per a més informació.

2019-08-12T12:33:40+02:0026 agost 2019|