Els nostres serveis en metal·lomecànica

//Els nostres serveis en metal·lomecànica

Els nostres serveis en metal·lomecànica

Com a empresa líder en el sector del manteniment industrial, un dels nostres serveis més sol·licitats són tots aquells que requereixen metal·lomecànica.

Això significa que realitzem tota mena de treballs de manteniment industrial sobre màquines i productes metàl·lics que requereixen o tenen qualsevol mena de mecanització.

Per un manteniment industrial òptim en metal·lomecànica, treballem amb acer inoxidable i alumini, realitzant soldadura, arc, tig, mitg…

Disposem de tècnics especialitzats en torn i fresa, per a realitzar treballs de tall i plegat de xapa i la construcció d’estructures, així com de dipòsits a mida per al sector alimentari.

De la mateixa manera, amb els serveis de metal·lomecànica, si tens contractar el manteniment industrial amb nosaltres, podem fabricar peces i recanvis desgastats així com reparar qualsevol mena d’eina de treball.

Tenim dissenyat un sistema de manteniment industrial, no només pel que fa als serveis en metal·lomecànica, sinó a escala general, on a més de contemplar les reparacions d’avaries i encarregar-nos de la neteja i posada a punt, contemplem i ens encarreguem d’aspectes com la millora de les instal·lacions, treballant per disminuir les reparacions no planificades, del control en la gestió de programació i treball, i donant suport en els treballs i projectes d’enginyeria, entre d’altres.

Des de Tallers Pacs volem abastar tots els àmbits i sectors del manteniment industrial per poder oferir a tots els nostres clients el servei més complet i qualificat per tal de resoldre totes les peticions que se’ns puguin plantejar, i subministrar a les empreses la millor assistència, mitjançant sempre d’un assessorament 100% personalitzat a les seves necessitats.

Si vols més informació dels nostres serveis de metal·lomecànica o desitges que et fem un pressupost per al manteniment industrial de la teva empresa, només t’has de posar en contacte amb nosaltres i t’atendrem encantats.

2019-04-18T13:59:59+02:0023 Abril 2019|