Siprem Internacional ja en Tallers Pacs

//Siprem Internacional ja en Tallers Pacs

Siprem Internacional ja en Tallers Pacs

Des de Tallers Pacs, com a especialistes en manteniment industrial vinícola, us volem presentar una de les marques més consolidades en el sector del manteniment industrial vinícola amb la qual treballem: Siprem Internacional.

Aquesta empresa treballa per tot el món, fabricant i distribuint maquinària i tot tipus d’equips especialitzats en manteniment industrial vinícola

Gràcies als més de 45 anys d’experiència s’han especialitzat, dins del camp del manteniment industrial vinícola, en la producció de premses. 

Els productes de Siprem Internacional són tan òptims que, actualment, tenen dos articles de manteniment industrial vinícola patentats.

Per a Tallers Pacs, comptar amb Siprem Internacional i la producció d’aquestes dues patents, significa treballar amb els productes més innovadors, exclusius i únics en el sector del manteniment industrial vinícola, aconseguint així que els nostres clients obtinguin una producció de most d’una qualitat inigualable i extraordinària. 

Aquests dos productes patentats per Siprem Internacional, especialitzats en manteniment industrial vinícola, són: La premsa al buit i la premsa continua de membrana.

Amb la instal·lació d’un producte Siprem Internacional, oferim tot l’assessorament en manteniment industrial vinícola que requereixi la transacció. En Tallers Pacs oferim l’orientació necessària en operacions d’ampliació o reestructuració de plantes de producció de vi i/o altres begudes. 

Amb  aquestes premses i el nostre manteniment industrial vinícola garantim, a tots els clients que sol·liciten els nostres serveis, el millor resultat, juntament a un tracte excel·lent i un treball ràpid i efectiu.

D’interessar-te aquest tema, estigues atent, aviat escriurem més en el blog, parlant sobre les premses de Siprem internacional, i escriurem sobre els seus dos productes estrella i resoldrem tots els dubtes dels benèfics que poden aportar al manteniment industrial vinícola.

Si estàs interessat en el nostre manteniment industrial vinícola o/i en les premses, només has de contactar amb nosaltres, i l’informarem de tot sense cap compromís.

2019-05-16T16:18:50+02:0020 maig 2019|