Especialistes en soldadura d’acer inoxidable i alumini

//Especialistes en soldadura d’acer inoxidable i alumini

Especialistes en soldadura d’acer inoxidable i alumini

A Tallers Pacs estem especialitzats en soldadura d’acer inoxidable i alumini realitzant tota classe de treballs.

Som considerats líders en el treball a mida en soldadura d’acer inoxidable i alumini aconseguint així realitzar qualsevol mena de projecte que se’ns proposi.

Així doncs, podem realitzar tota mena de treballs que comportin soldadura d’acer inoxidable i alumini.

Un dels serveis més sol·licitats per part dels nostres clients, són les feines a planta. Realitzem aquestes tasques a les fàbriques de qualsevol sector industrial. Moltes empreses requereixen els coneixements d’un tècnic especialitzat en soldadura d’acer inoxidable i alumini, i des de Tallers Pacs oferim un equip altament qualificat i amb anys d’experiència en els diferents procediments i materials que comporten el treball de soldadura d’acer inoxidable i alumini.

També podem realitzar la fabricació, la reconstrucció i el manteniment industrial de tota classe d’estructures d’acer inoxidable i alumini, ja que a partir de la soldadura d’acer inoxidable i alumini aconseguim realitzar qualsevol disseny que se’ns proposi.


En aquests últims temps també ens hem especialitzat en la soldadura d’acer inoxidable i alumini en cintes transportadores mòbils, per tal d’aportar, a les empreses de tots els nostres clients, la comoditat i millora en els processos de fabricació que ofereixen les cintes transportadores mòbils.


A més, contractant els nostres el servei de manteniment industrial, oferim la reparació de tota mena de peces, i tot i que ens especialitzem en aquelles que requereixen soldadura d’acer inoxidable i alumini, també tenim l’equip tècnic i les eines per reparar qualsevol altre tipus d’avaria.


Un altre servei que ens sol·liciten molt les empreses, i que requereixen treballs en soldadura d’acer inoxidable i alumini, és la construcció i reparació de qualsevol mena de canonades. Amb això donem solució a les empreses, no només en l’àmbit de la fabricació i manteniment industrial de les eines de producció, sinó també pel que fa a infraestructures.

Per últim, a partir de la soldadura d’acer inoxidable i alumini treballem la galvanització en calenta.


Si vols obtenir més informació sobre tots els treballs que realitzem a partir de la soldadura d’acer inoxidable i alumini, no dubtis en contactar amb nosaltres, t’informarem sense cap mena de compromís.

2019-04-05T13:48:39+02:008 abril 2019|