Tallers Pacs, experts en manteniment d’almàsseres, nou col·laborador i servei tècnic d’Alfa Laval

Tallers Pacs, experts en manteniment d’almàsseres, nou col·laborador i servei tècnic d’Alfa Laval

Recentment, l’empresa Alfa Laval ha presentat a Tallers Pacs, líders en manteniment d’almàsseres, com a nou col·laborador i servei tècnic oficial, reafirmant així la gran experiència de la nostra empresa dins del sector.

D’aquesta manera, mitjançant l’increment de la seva Xarxa de Col·laboradors, ha pogut ampliar i consolidar la seva presència a Andalusia, Extremadura, Castella-la Manxa, Aragó, Catalunya i Portugal.

A Tallers Pacs estem molt satisfets amb aquesta cooperació professional. El nostre servei tècnic d’almàsseres és de gran qualitat i molt efectiu, quelcom que sens dubte valoren molt positivament els nostres clients.


Alfa Laval amplia la seva presència amb Tallers Pacs, servei tècnic autoritzat


L’empresa sueca, qui ofereix solucions per a la indústria de l’oli d’oliva, brinda diferents serveis relacionats amb l’àmbit de les almàsseres. Tots ells, enfocats en equips necessaris durant tots els processos, des de la molta, batut, extracció i clarificació final, ajudant fins i tot en el processament de subproductes.

I, un dels més destacats i dels més importants, és el servei postvenda, totalment personalitzat i íntegre per als clients. Aquesta garanteix que la maquinària i les instal·lacions estan en perfecte estat i operativitat.

En aquest punt, és on Tallers Pacs té gran protagonisme, ja que, com a estret col·laborador d’Alfa Aval, s’ha convertit en Servei Tècnic Oficial i empresa de manteniment d’almàsseres de la firma, posant a la disposició dels usuaris el seu gran bon fer i experiència en el sector.

Cal dir que Alfa Laval és tot un referent i els seus equips combinen diferents tecnologies per a aconseguir els millors resultats i augmentar la rendibilitat de les almàsseres. Segons els seus responsables, “és capaç d’optimitzar la producció d’oli garantint alhora una millora considerable de la qualitat del producte en comparació amb la tecnologia tradicional”.

I, amb l’objectiu d’oferir el millor servei, l’empresa compta amb un centre de servei propi en Algete (Madrid), dirigit a millorar constantment els seus processos i solucions, sempre pensant en la sostenibilitat i eficiència energètica.


El manteniment de les almàsseres és determinant


Una almàssera o molí és on es produeix la transformació de l’oliva en oli. No sols és un espai industrial, sinó que comprèn un conjunt d’equips i maquinària necessaris. Per això, ha de tenir el millor manteniment d’almàsseres periòdic, de qualitat i dut a terme per professionals, perquè compti amb la millor funcionalitat i seguretat. Això, sens dubte, afecta positivament al seu funcionament.

Gràcies a un òptim pla de manteniment, s’aconsegueixen reduir les avaries i minimitzar els contratemps associats, la qual cosa es tradueix en l’augment de la productivitat i eficiència.

Durant el procés de cura dels equips, es revisen tots els elements, se substitueixen components, s’ajusta la maquinària, etc.

A més, trobem que el manteniment d’almàsseres pot classificar-se en tres tipus: el preventiu, el correctiu i el predictiu. Tots són essencials i ajuden al fet que els equips sempre estiguin al 100%.

Mentre que el manteniment correctiu és executat una vegada ocasionada l’avaria, el preventiu s’anticipa a aquesta i, el manteniment predictiu, és capaç de predir quan comença a fallar un equip o màquina determinada, podent actuar ràpidament.


Empresa de manteniment industrial almàsseres


Confiï en Tallers Pacs, empresa de manteniment industrial d’almàsseres, i podrà comprovar com la seva maquinària i indústria està en les millors condicions, a més d’optimitzar els seus recursos i allargar la vida útil dels seus equips.

Duem a terme el manteniment integral d’almàsseres, com a reparació d’equips, revisions periòdiques, etc., mitjançant un equip especialitzat expert en la matèria, qui brinden un servei personalitzat i a mesura segons cada indústria.

Contacti amb nosaltres i confiï en la nostra empresa especialitzada en manteniment d’almàsseres.

2022-03-22T09:14:52+01:0028 març 2022|