Tallers Pacs i el Barcelona Beer Festival

//Tallers Pacs i el Barcelona Beer Festival

Tallers Pacs i el Barcelona Beer Festival

Què és el Barcelona Beer Festival?

El Barcelona Beer Festival, és un esdeveniment on productors i consumidors de cervesa s’uneixen una mica més, cal destacar que tot això no seria possible sense el manteniment industrial en el qual Tallers Pacs juga un important paper dins de les micro cerveseries.
El consumidor, (client) de cervesa podrà degustar una infinitat de cerveses diferents amb la qual tindrà una sensació d’explosions de sabors immensa que degustar i diverses activitats de degustació.

Per què és important el manteniment industrial?

És important, el manteniment industrial de les micro cerveseries, perquè sense el degut manteniment i cura de les maquinàries de l’elaboració i creació de la cervesa no podríem delectar i gaudir de la nostra beguda preferida que és la cervesa, gràcies al manteniment industrial podem avui dia gaudir i delectar del sabor de la cervesa.

Què ha revolucionat les micro cerveseries?

El manteniment industrial de les micro cerveseries ha revolucionat la manera de fer la cervesa i la manera de tractar cada component de la cervesa, cal destacar que es pot fer més quantitat gràcies a les màquines i tenir un major control sobre la producció així una major cura.

Per què Tallers Pacs participa en el Barcelona Beer Festival?

Participem en el Barcelona Beer Festival, per a exposar i ensenyar la nostra maquinària, també poder mostrar com és el procés d’elaboració de la cervesa, perquè els consumidors (clients) de cervesa sàpiguen com es fa la seva beguda favorita que és la cervesa.

Estarem al Barcelona Beer Festival del dia 13 al dia 15 de març us esperem.
Si té algun dubte sobre el manteniment industrial  no dubti a contactar amb nosaltres a través de la nostra pàgina web o el nostre número telefònic, també si va al Barcelona Beer Festival ens pot preguntar nosaltres l’ajudarem a resoldre els seus dubtes.

2020-01-10T09:27:07+01:0027 gener 2020|