Tot el que necessita saber sobre el manteniment industrial en alimentació

//Tot el que necessita saber sobre el manteniment industrial en alimentació

Tot el que necessita saber sobre el manteniment industrial en alimentació

En aquest post parlarem sobre el manteniment industrial en alimentació (cada aliment que mengem passa per una sèrie de màquines que fa possible que sigui apte per al consum humà i tingui unes característiques especials per mantindre’l després a la nevera.

Què és el sector de l’alimentació?

El sector de l’alimentació és on es fabriquen o processen els aliments per a posterior ment ser aptes per al consum humà, per això és important el manteniment industrial en alimentació, perquè si no podríem delectar dels aliments.

Quins tipus de màquines hi ha dins del sector alimentari?

Les diferents màquines que hi ha en el sector alimentari són.

  • Cinta desossat: La funció que compleix la cinta de desossat és la de llevar l’os a la carn.
  • Rentada: La funció que compleix la màquina de rentada és rentar els productes.
  • Premsa de tall: La funció que compleix la màquina premsa de tall és tallar peces de carn en trossos.
  • Cinta de varetes: La funció que compleix la cinta de varetes és transportar els aliments que necessitin un tractament adequat per a la seva manipulació.

Aquestes són algunes de les màquines que hi ha dins de la indústria de l’alimentació, el manteniment industrial en alimentació és important perquè compleix amb la funció que és que aquestes màquines no s’espatllin i es danyin, per això és important fer cada x mesos un manteniment industrial en alimentació per a veure si estan en perfecte estat perquè poden complir amb la seva comesa.

Quins avantatges aporta fer un manteniment industrial de l’alimentació?

  • Els avantatges que aporta fer un manteniment industrial en alimentació és que minimitzes i evites perdudes, prevens i eludeixes accidents laborals i augmenta (millora) la vida de la maquinària.

Si té algun dubte sobre el manteniment industrial en alimentació, no dubti a contactar amb nosaltres mitjançant la nostra pàgina web.

2020-01-23T15:02:34+01:0024 febrer 2020|