Totes les dades sobre el manteniment industrial almàsseres

//Totes les dades sobre el manteniment industrial almàsseres

Totes les dades sobre el manteniment industrial almàsseres

El manteniment industrial almàsseres fa possible que puguem consumir i delectar un dels més famosos complements dels aliments, l’oli, que fem servir per donar-li sabor a aquests o ajudar-los a coure millor. En aquest post de tallerspacs.com parlarem sobre el manteniment industrial almàsseres, però abans de començar a parlar sobre aquest manteniment tan important i essencial, cal conèixer en gran detall que són les almàsseres.

 

Què són les almàsseres?

Les almàsseres són els molins on es comença l’elaboració de l’preuat complement alimentari que és l’oli, entre d’altres. El producte primari es premsa i es guarda en els millors magatzems, com els cellers.

 

Quin tipus de maquinària ens podem trobar a la indústria de les almàsseres?

Els tipus de la maquinària que ens podem trobar a la indústria de les almàsseres estan dividides en tres grups o tres nivells.

  • El pati de recepció: El pati de recepció és el lloc on s’obté el fruit. Cal destacar que es rentarà i també es premsarà.
  • La nau d’elaboració: La nau d’elaboració és on es troba el molí on la màquina comença a elaborar el procés de la creació de l’oli.
  • El celler: El celler és on s’emmagatzema el producte final que és l’oli, on es protegirà dintre de grans dipòsits per mantenir la qualitat del preuat oli. Els recipients estan fets de materials d’acer inoxidable.

Cal no oblidar que tot això és possible gràcies a les màquines: tota màquina del sector de les almàsseres requereix un manteniment industrial d’aquestes perquè pugui seguir amb el treball assignat durant molt de temps sense interrupcions i produir el valuós aliment que és l’oli .

Si necessita els nostres serveis de manteniment industrial almàsseres o té algun dubte que no ha estat resolta en aquest post, visiteu la nostra pàgina web, ens avalen anys d’experiència en el sector del manteniment industrial de les almàsseres.

2020-04-06T07:54:57+02:006 abril 2020|