Treballs en acer inoxidable i alumini per a indústries

//Treballs en acer inoxidable i alumini per a indústries

Treballs en acer inoxidable i alumini per a indústries

Els treballs en acer inoxidable són, sens dubte, molt amplis i beneficiosos per a les indústries de diferents sectors.

De la mateixa manera, també ho són els treballs en alumini. En ser metalls amb grans característiques molt positives per a qualsevol mena de producció, fan que les estructures siguin fortes, estables i que no requereixin un manteniment extrem.

Gràcies als grans avanços de la seva fabricació, el seu ús és una opció molt estesa i popular entre les diferents empreses, especialment quan la seva requereix un material lleuger i molt durador.

A més, en el cas dels treballs en acer inoxidable, cal dir que és un dels materials més utilitzats en el sector industrial alimentari, entre molts altres.

Propietats i característiques de l’acer inoxidable i alumini


L’acer inoxidable i l’alumini reuneixen fantàstiques propietats que els fan idonis, especialment a causa de la seva resistència davant la corrosió.

D’una banda, trobem l’acer inoxidable que, a més, té major índex d’enduriment mecànic, gran resistència a altes temperatures, major ductilitat, força i duresa i el seu manteniment és mínim. L’aparença és, també, molt atractiva que altres materials, oferint òptims acabats.

I, d’altra banda, tenim l’alumini. És altament resistent i de llarga durada, a més de ser molt lleuger. És capaç d’adaptar-se a l’aplicació que es desitgi modificant la composició del seu aliatge.

Aquest material és un gran conductor de l’electricitat i té excel·lents propietats de reflexió, perfecte per a utilitzar en la instal·lació de tubs fluorescents i bombetes.

Una altra característica és que és completament impermeable i no permet que les substàncies puguin perdre aromes o sabors.

Finalment, destaquem de l’alumini que és totalment reciclable, quelcom molt positiu pel medi ambient.

 


La importància dels treballs en alumini i acer inoxidableL’alumini té múltiples aplicacions amb acabats reeixits i òptims resultats. Pot veure’s en sostres, portes, finestres, baranes, tanques, tancaments, divisions modulars, múltiples estructures, reparacions, etc.

I l’ús de l’acer inoxidable és tant en reixes, estructures, decoracions, magatzematges, etc.

Com li dèiem, a l’ésser un gran material, està molt present en la indústria alimentària, tant en cuines industrials com en l’elaboració de cervesa i vi.

Aquests sectors impliquen un exigent nivell de neteja i l’acer inoxidable li ho pot proporcionar, especialment referent al seu ús en canonades, vàlvules, tancs, magatzematge, etc.

En ser tan resistent i tenir un efecte aïllant, és l’idoni per a aquesta mena de fabricació.

Per aquests motius, els treballs en acer inoxidable i alumini tenen excel·lents resultats i molt duradors, sent una gran elecció en gran quantitat d’indústries.


Empresa experta en treballs en acer inoxidable i alumini


A Tallers Pacs treballem de manera professional i efectiva aquests materials, entre altres, sent líders en la fabricació d’estructures en acer inoxidable i alumini.

Ha de pensar que són materials d’alta durabilitat, la qual cosa provoca un estalvi de costos molt important a la indústria. I què dir del seu reciclatge, essencial en l’actualitat.

Som una empresa amb gran experiència i molt consolidada en l’àmbit industrial, especialitzat en treballs d’acer inoxidable i alumini, com ara la fabricació i reparació de diverses estructures, cintes transportadores simples i de doble sentit, peces, canonades, passarel·les a mesura i proteccions de maquinària, etc.

Oferim una atenció totalment personalitzada i adaptada a les necessitats dels nostres clients.

Contacti amb nosaltres i rebrà la millor orientació i assessorament sobre aquest tema, a més del millor manteniment de les seves estructures perquè obtingui el millor resultat.

Encara que la seva cura i manteniment és mínima, requereixen una vigilància periòdica per a verificar que les seves propietats estan intactes i que el resultat és sempre el millor i, d’això, també ens encarreguem a Tallers Pacs.

Li esperem.

2021-11-03T14:50:26+01:0029 novembre 2021|