Treballs en acer inoxidable

//Treballs en acer inoxidable

Treballs en acer inoxidable

De tots els materials que s’utilitzen per a la indústria, avui li parlarem dels avantatges dels treballs en acer inoxidable, aquest material es mereix un article, ja que té unes propietats que ens faciliten uns bons resultats en la indústria gràcies a les seves qualitats.

Els treballs en acer inoxidable tenen tan bona acceptació per la seva facilitat a l’hora de ser manipulat: es pot doblegar, tallar, modelar, soldar, etc. En fi, aquest ens permet qualsevol disseny per la seva facilitat de manipulació.

Els treballs en ferro s’oxiden amb facilitat davant l’exposició a l’aire i la humitat, això produeix imperfeccions que són un focus de contaminació bacteriana i de brutícia i fan impossible la seva esterilització.

El gran avantatge que tenen els acer inoxidable són la resistència que ens ofereix, les estructures que creguem amb aquest material són resistents a forces, temperatures i al pas del temps, és un material que no es degrada, suporta molt bé l’atac dels àcids i elements corrosius i condicions extremes tant de fred com de calor, això provoca que la superfície es mantingui llisa i per tant resulta molt fàcil la desinfecció i el manteniment en cas que sigui necessari.

En els treballs en acer inoxidable, el més comú, és l’acer inoxidable 304 lloc que, per la seva composició, que conté entre un 16 i un 24% de crom, també conté carboni i manganès i ferro, gràcies a aquesta composició suporta molt bé la corrosió i ho fa ideal per a entorns que s’han de mantenir estèrils o nets d’impureses.

Entre els més comuns dels treballs en acer inoxidable també està l’acer inoxidable 316 que conté els mateixos elements que el 304, però conté un 2-3% de molibdè que augmenta la seva resistència als clorurs i a la sal.

Després ja tindríem els acers inoxidables tipus 400, que són magnètics i ofereixen una gran resistència mecànica, però el seu ús no és tan comú.

Si vol saber més sobre els treballs en acer inoxidable que realitzem, no dubti a posar-se en contacte amb nosaltres i li aclarirem qualsevol dubte que tingui.

2019-11-26T12:50:20+01:0016 Desembre 2019|