Treballs en manteniment industrial arts gràfiques

//Treballs en manteniment industrial arts gràfiques

Treballs en manteniment industrial arts gràfiques

Avui us comptem els treballs que Tallers Pacs ofereix per al manteniment industrial arts gràfiques i en què consisteix cada treball.

Per a començar, en Tallers Pacs disposem d’especialistes per a la gestió i el manteniment industrial de qualsevol classe de màquina vinculada amb les arts gràfiques.

En Tallers Pacs treballem amb el manteniment industrial d’impressores flexográfiques, el manteniment industrial d’escàners i el manteniment industrial de CTP.

A continuació, li explicarem de què es tracta cadascun d’aquests treballs.

La impressió flexográfica és un mètode el qual utilitza una planxa en relleu flexible per a imprimir sobre el substrat, aquest substrat pot ser d’un material de pasta de fusta, laminatge o sintètic.

Un escàner és una màquina digital que utilitza per a “copiar” perifèricament. A partir de l’exploració del document podem obtenir digitalment qualsevol imatge o text en color o blanc i negre, la seva activitat es basa en la captació a través de miralls de llum plasmada cap a un dispositiu anomenat CCD.

La tècnica CTP (del monitor a la planxa) és utilitzada en àmbits com la impressió offset. Aquesta tècnica tracta d’un procés digital, el qual consisteix en la còpia de plaques d’offset o flexográfica fetes per màquines controlades per un ordinador.

Finalment en Tallers Pacs també podem realitzar en el manteniment industrial arts gràfiques, la fabricació de peces a mesura i també amb la disposició de tècnics especialitzats traven a un control de qualitat.

Tallers Pacs som experts en el manteniment industrial arts gràfiques, gràcies a la nostra llarga experiència i els nostres tècnics especialitzats, garantim a tots els nostres clients un servei de manteniment industrial 100% personalitzat i eficient.

Si tens necessitat d’un manteniment industrial i/o necessites resposta ràpida davant qualsevol avaria, no dubtis a contactar amb nosaltres, Tallers Pacs som la solució per a la teva empresa, ja que li garantim el millor manteniment industrial possible a un preu assequible.

2019-06-04T16:01:44+02:0010 juny 2019|