Equipament vitivinícola Tallers Pacs

//Equipament vitivinícola Tallers Pacs

Equipament vitivinícola Tallers Pacs

Som distribuïdors, instal·ladors i Servei Tècnic Oficial d’equipament vitivinícola de l’empresa Agrovin. Treballem conjuntament amb el seu departament comercial de maquinària. El nostre portfoli de productes inclou tot l’equipament que intervé en el procés d’elaboració i envasament de vi o cava.

Fabriquem a mida dipòsits, tremuges de recepció del raïm, proteccions per a maquinària, estructures per a equips de fred, passarel·les.  Reparem qualsevol equip pneumàtic o hidràulic, motors, quadres elèctrics (excepte programació, instal·lació elèctrica, instal·lacions o equips de fred industrial. A més, també oferim plans de manteniment a mida, segons les necessitats de cada celler, fins i tot per a fred industrial.

Realitzem a mida el mecanitzat de qualsevol peça de desgast, lliurant les peces amb l’acabat o tractament requerit. Amb la finalitat d’oferir el màxim servei als nostres clients, oferim des de l’assessorament tècnic per al disseny del mecanitzat, a més dels tractaments amb proveïdors homologats per a rectificats, tractament d’acabats i banys, subministrant el producte acabat. Els tractaments tèrmics són: temperat, tremp per inducció, nitre carburació, cementació, etc, Els tractaments superficials són zincat, poliment, niquelat, sorrejat, pavonat, anoditzat i recobriments PVD. Treballem amb els següents tipus de material: tots els aliatges en alumini, ferro (F1), aliatges del ferro (2344, F125, U13, 2379, 2311, 2312), plàstics tècnics (peek, pom, arnite, polietilè, niló, delrin), tefló, policarbonat, metacrilat, acer (F5 o F114), acers inoxidables i bronze. Consultar per a altres materials.

Si tenen previst un canvi d’ubicació del celler o part dels equips, li oferim un servei claus en mà, en la qual ens ocupem del desmuntatge de tota la instal·lació elèctrica, canonades, va fregir industrial i equipament, realitzem tot trasllat del material i els equips i instal·lem tot en la nova ubicació.

L’equipament vitivinícola que els oferim és el següent:
Maquinària de selecció:
Tremuja vibrant dosificadora de raïm sencer i/o desrapadora, taula de selecció de banda PVC, cintes elevadores, taula de selecció vibratòria per a selecció de raïm sencer o desrapada. aixafadora per a raïm desrapat, rentadora de caixes de verema, màquina de corrons regulables per a la selecció automàtica de raïm desrapat, selecció òptica vibrant de gra, desrapadora amb bomba, bombes de verema moni, peristàltica, de rotor el·líptic, lobulars, de rodet i aspiradors de rapes.
Per al premsatge de raïm disposem de premses pneumàtiques obertes, tancades amb capacitats a partir de 2 fins a 196 tones de raïm desrapada i hidràuliques de pistó vertical amb gàbies de fusta o Inox.
Per al procés de filtrat i neteja de vins o mostos disposem de filtres de plaques, de terres amb descàrrega manual i automàtica, estacions dosificadores per a filtres premsa, filtres de buit, tangencials, instal·lacions de flotació, centrifugadors, clarificadors i sistemes de microfitración.
Despaletitzadores semi i automàtics, carregador/descarregador de gàbies, rentadores esbandidores, congelador colls d’ampolla
Monoblocs d’ompliment-tapat, triblocs esbandit- ompliment-tapat

Equipament vitivinícola2

Equipament vitivinícola2

Taponadores per a suro, corona o rosca, capsuladores, elevador de taps amb sobre tremuja, túnel de calor per a capsules PVC, monobloc Taponadora-morrionadora
Etiquetadores, monobloc capsulat-etiquetat
Encaixadores caixa americana i wrap around, sistemes control de pes de caixes, precintadoras, paletitzadora, retractiladores de palet, precintadoras impost alcohols.
Taules d’entrada i sortida, taules d’acumulació bidireccional
Omplidores isobàriques i bag in box
Equips de fred

Si tenen algun dubte contacti’ns i ens posarem en contacte amb vostès al més aviat possible

2021-02-02T12:48:35+01:003 febrer 2021|